Vânzare

2 camere | 64 m²

Casă cu 2 camere într-un loc feeric, în Cladova

Arad / Cladova

69.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 64 m²

Suprafață teren 370 m²

An finalizare construcție 2000

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Bine ai venit în această fermecătoare casă situată în satul Cladova. Cu un farmec autentic și o atmosferă primitoare, această locuință îți va oferi confortul și liniștea de care ai nevoie pentru a te simți ca acasă.

Intrând în proprietate, vei fi întâmpinat de o terasă însorită, perfectă pentru a te bucura de o pauză relaxantă în aer liber sau pentru a te conecta cu natura din jur. Această zonă exterioară este ideală pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni.

Interiorul casei emană căldură, oferindu-ți un spațiu generos și luminos pentru a te relaxa și a te bucura de momentele petrecute acasă. Sufrageria, amenajată cu gust și atenție la detalii, devine centrul vieții de familie, fiind locul ideal pentru a te relaxa și a socializa.

Bucătăria luminoasă și bine echipată îți va inspira creativitatea culinară, oferindu-ți tot ce ai nevoie pentru a-ți prepara mesele preferate într-un mediu plăcut și confortabil.

Dormitorul principal este un sanctuar al odihnei și relaxării, oferindu-ți liniștea și confortul necesar pentru a te reîncărca după o zi aglomerată.

Baia elegantă și funcțională completează perfect amenajarea acestei locuințe, oferindu-ți un spațiu plăcut și relaxant pentru igienă și relaxare.

Cu o suprafață construită de 64 de metri pătrați și o suprafață utilă de 55 de metri pătrați, această casă oferă spațiu generos și confort pentru întreaga familie. În plus, anexa din cărămidă nefinisată oferă oportunități nelimitate pentru a-ți transforma visurile în realitate.

Cu un teren generos de 370 de metri pătrați și un front stradal de 17 metri, această proprietate oferă un cadru ideal pentru a te bucura de intimitate și de frumusețea naturii din jur.

Construită în anul 2000 și având pereți solizi din cărămidă, această casă este o alegere ideală pentru cei care caută un cămin confortabil și funcțional într-o zonă liniștită și plină de farmec din Cladova.

Cu toate utilitățile incluse – curent electric, apă de la fântână și canalizare prin fosa septica – această casă este pregătită să devină locuința ta de vis.

Nu rata oportunitatea de a te bucura de confortul și farmecul acestei minunate proprietăți! Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a descoperi toate avantajele pe care le oferă acest cămin minunat.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare