Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

Casă cu 240mp utili, teren, 955 mp zona Mărtinie - Transal

112.000 eur
ID 3645874
Case - Vile | 280 m² | 3 camere
Alba Iulia, Alba / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 280 m²
Suprafață teren 955 m²
An finalizare construcție 2011
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Nr. locuri parcare 5-10

Blitz propune o casa de vânzare situată în satul Mărtinie, pe Valea Sebeșului, Transalpina, este o proprietate impresionantă cu o serie de facilități și caracteristici remarcabile care ar putea fi transformată într-o pensiune impresionantă. Construită acum 12 ani, casa oferă o suprafață generoasă 280mp utili cu posibilitate de înca 120mp utili în mansarda și un design bine gândit pe un teren de 955 mp.
Proprietatea este dispusă pe trei niveluri, subsol/pivniță cu o suprafață de 140 mp utili, această încăpere este amenajată în stil de cramă, oferind spațiu generos pentru depozitarea vinurilor sau a altor provizii.
Parterul are o suprafață de 140 mp utili este dedicată bucătăriei, cele 2 dormitoare și livingului cu bar, creând un spațiu confortabil și prietenos pentru socializare. De asemenea, parterul include o baie completă și două băi de serviciu în exterior, asigurând confortul și comoditatea.
Podul: Cu posibilitatea de mansardare, acest nivel poate fi transformat în 6 camere suplimentare, oferind flexibilitate în utilizarea spațiului. Există, de asemenea, o anexă și un spațiu dedicat pentru lemnărie.
Proprietatea are două intrări separate de pe două străzi, facilitând accesul și oferind mai mult spatiu pentru parcarea masinilor.
Printre facilități se numără toate utilitățile necesare: apă, canalizare, curent trifazic, fibra optica Digi. Încălzirea poate fi asigurată atât de o sobă tradițională, cât și de un sistem de încălzire centrală pe lemne, cu calorifere, pentru a asigura confortul termic în orice condiții.
Materialele de construcție sunt de calitate, cu geamuri și uși din lemn masiv, conferind proprietății un aspect durabil și autentic.
Toate documentele sunt în regulă, asigurând un proces de vânzare fără probleme administrative. Proprietatea oferă o oportunitate unică de a trăi într-o zonă pitorească, cu facilități moderne și un design bine pus la punct.
Cod ofertă / ID BLITZ: P96587
Id intern: P96587

Solicită vizionarea proprietății

Casă cu 240mp utili, teren, 955 mp zona Mărtinie - Transal

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casă cu 240mp utili, teren, 955 mp zona Mărtinie - Transal
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3645874
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici