Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 2 camere, Central

Casă cu 3 camere de vânzare

75.000 eur
ID 3621300
Case - Vile | 85 m² | 2 camere
Valcele, Covasna / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 85 m²
Suprafață teren 630 m²
An finalizare construcție 1960
Stare proprietate Renovată
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Parțial
Posibilitate parcare Nu
Utilități Apă,    Încălzire

Casa dec vanzare in reprezentare Exclusivă - Comision 0% pentru Cumpărător

Descoperă Oaza de Liniște și Sănătate din Vâlcele, Covasna

Vă invităm să vă îndrăgostiți de această proprietate unică, situată idilic la poalele Munților Bodoc, în localitatea Vâlcele, renumită pentru izvoarele sale naturale carbogazoase și efectele lor terapeutice. La doar 23km de orașul Brașov, această casă vă oferă o evadare din agitația cotidiană, oferindu-vă pace, confort și o conexiune profundă cu natura.

Proprietatea: O casă cu 3 camere, concepută pentru confortul și intimitatea dumneavoastră, pe un teren generos de 630 mp. Suprafața utilă de 85 mp este distribuită inteligent într-un living spațios, un dormitor liniștit, o cameră de dining primitoare, bucătărie echipată, baie modernă și o camara practică. Sub casa se află un beci de 13 mp, perfect pentru depozitarea vinurilor sau a conservelor.

Dotări Unice: Casa este dotată cu o fântână echipată cu hidrofor, asigurând o alimentare constantă cu apă, și o fosă septică pentru autonomie și confort.
In partea din spate a curtii se afla o sura ideala pentru depozitare ce poate fi transformat intr-un atelier cu bancuri de lucru.
Avantaje:

Localizare Excepțională: La altitudinea de 590 m, locația oferă aer curat, peisaje de vis și acces facil la tratamente naturiste, precum și la orașul Brașov.
Confort: Terenul generos oferă spațiu pentru grădinărit, relaxare sau activități în aer liber, în intimitatea propriei curți.
Această casă reprezintă oportunitatea perfectă pentru cei în căutarea unei locuințe pline de caracter, într-o zonă cu adevărat specială, sau pentru investiția într-o proprietate cu potențial turistic ridicat.

Nu ratați ocazia de a vă vizita viitorul cămin sau investiție! Pentru detalii și programarea unei vizionări, vă invităm să ne contactați. Descoperiți liniștea și frumusețea vieții la Vâlcele!

Solicită vizionarea proprietății

Casă cu 3 camere de vânzare

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casă cu 3 camere de vânzare
Georgeta Dragut Consultant imobiliar REMAX Evolution
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3621300
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici