Vânzare

4 camere | 153 m²

Casă cu 4 camere într-un cartier nou, în Vladimirescu(ID:29398)

Arad / Vladimirescu

131.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 153 m²

Suprafață teren 497 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate În construcție

Niveluri imobil 3

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Neutilat

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Situată în pitorescul Vladimirescu, județul Arad, această casă cu 4 camere, construită în 2023, reprezintă o oportunitate unică de a trăi într-o locuință modernă și spațioasă. Cu o suprafața construită de 192 mp și utilă de 153 mp, aceasta se întinde pe 3 nivele, oferind un confort excepțional.

Cu 3 dormitoare, o sufragerie primitoare, o bucătărie bine utilată și 2 băi, această locuință oferă spațiu și intimitate. Balconul și terasa adaugă o notă de eleganță și oferă priveliști încântătoare.

Echipată cu curent electric, gaz la stradă, apă și canalizare, această casă dispune de toate utilitățile esențiale. Construcția solidă din cărămidă Porotherm asigură durabilitate, iar acoperișul cu țiglă Bramac și jgheaburile BILKA completează aspectul estetic.

La exterior, casa este complet renovată, oferind un aspect contemporan și izolație eficientă. Cartierul Florilor, înconjurată de vile noi, conferă un cadru liniștit și plăcut, fără zgomot.

Cu un birou care poate fi transformat într-un dressing generos de 16 mp, această locuință oferă flexibilitate și posibilități diverse de amenajare. Cu o suprafață de teren de 487 mp și un front stradal impresionant de 22 m, această proprietate oferă spațiu pentru grădină și relaxare în aer liber.

Într-o zonă cu vile noi și liniștită, această casă reprezintă o investiție sigură în viitor, oferind o combinație perfectă între modernitate și liniște.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare