Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa cu 8 camere de vanzare in Salard- oaza de liniste la...

113.000 eur
ID 3206039
Case - Vile | 400 m² | 5+ camere
Salard, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 400 m²
Suprafață teren 2243 m²
An finalizare construcție 1909
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire
 Preț negociabil
 Demisol

Aceasta casa va este oferita in Exclusivitate, alaturi de un potențial deosebit, la 22 km de orasul Oradea.

La doar 20 de minute de mers cu masina fata de orasul Oradea se afla o oaza de liniste si relaxare in localitatea Salard, la nr. 731, Jud Bihor, unde a fost construit un conac din caramida in anul 1909.

In 2010 acesta a fost modernizat oferind sansa cumparatorului de a trai intr-un loc de poveste, imbinand cu succes facilitatile pe care le ai la oras cat si linistea din mediul rural.

Aceasta constructie ce imbina eleganta secolului 20 cu modernismul secolului 21 este amplasata ultracentral pe un teren de 2243 mp, in inima localitatii Salard, vizavi de Statia de Pompieri, langa scoala, magazine si farmacie.

Fiind utilizat stilul arhitectural de la inceputul anilor 1900 casa are in componenta sa si o pivnita(20mp), care a fost utilizata ca adapost la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial.

Proprietatea are acces auto si dispune de un carport pentru 5 masini si 3 garaje auto, avand un front stradal de 32 mp.

Totodata domeniul dispune si de 2 magazii (18mp respectiv 24mp) si un cotet pentru animale(12mp). In zilele insorite va puteti relaxa in bucataria de vara (23 mp) construita in anul 1990 din caramida si savura o masa gatita la cuptorul cu lemne sau gratarul din curte.

Casa cu 8 camere, avand o suprafata utila de 400 mp este structurata astfel: 2 bai, 4 camere, 2 bucatarii+1 camara, 4 dormitoare mari si 2 holuri luminoase care fac legatura cu superba curte si gradina.

Suprafetele mari din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit o comunicare perfecta cu exteriorul.

Proprietatea dispune de o curte interioara si o gradina(aprox.1000 mp) cultivata cu vita de vie, capsuni si pomi fructiferi(meri, peri, nuci, caisi), ce pot fi admirate de pe terasa de 15 mp. in care veti gasi un foisor si un spatiu de relaxare.

Astfel casa si domeniul acesteia ofera linistea si atmosfera unui conac, dar chiar la iesirea din curte proprietarul poate beneficia de tot ce are nevoie din lumea moderna.

Proprietatea este racordata la utilitati: curent electric, gaz, apa(fantana) si beneficiaza de sistem de canalizare prin fosa septica iar sistemul de incalzire prin sobe de teracota are posiblitatea de-a fi conectat la gaz.

Locuinta este ideala atat pentru tineri cat si pentru persoane mai varstnice, iubitori de natura, deoarece incaperile sunt suficiente pentru a asigura confortul necesar pentru orice varsta si poate fi o casa pentru trei generatii.

Avantajul major al celor care cumpara aceasta proprietate consta in faptul ca este departe de agitatia urbana dar nu departe de oras si foarte aproape de energia naturii!

Nu cumperi o casa ci un stil sanatos de viata!

Te aștept cu drag la vizionare!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici