Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

CASA CU ARHITECTURA MODERNA

130.000 eur
ID 3463901
Case - Vile | 100 m² | 3 camere
Oradea, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 100 m²
Suprafață teren 300 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr Băi 3
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Brucken Imobiliare va aduce in atentie un concept de case de tip Townhouse, parte integranta a unui cartier rezidential din zona str. Ciheiului. Conceptul proiectului integreaza arhitectura moderna curata, cu linii simple si un accent deosebit pus pe volume, intr-un peisaj urban aflat in dezvoltare. Grija pentru detalii se regaseste in fiecare aspect si satisface exigenta standardelor europene pentru imobile rezidentiale noi.
Pentru familii tinere sau pentru iubitorii de liniste, acest proiect poate insemna varianta de locuire urbana departe de agitatia cotidiana.
Ca si detalii tehnice, s-a tinut cont ca imobilul sa reprezinte o locuinta optima pentru o familie tanara, la inceput de drum. Astfel, parterul si etajul se vor desfasura pe o suprafata utila de 100 mp, la care se adauga si spatiul de terasa, ideal pentru recreere. La parter veti regasi zona de living cu deschidere spre terasa, bucataria complet separata si o baie, iar la etaj doua dormitoare fiecare cu baie proprie. Suprafata totala a terenului este de 301 mp, ramanand si spatiu verde suficient si excelent pentru a petrece timpul afara si pentru a organiza evenimente private.
Sistemul de incalzire pe gaz, este prevazut in pardoseala, aspect important in ceea ce priveste costurile mici cu intretierea in sezonul rece.
Dovada a executiei la standarde europene, in cee ace priveste aceste imobilele rezidentiale noi, stau proiectele anterioare, care sunt apreciate atat in privinta calitatii executiei cat si a materialelor utilizate.
Va invitam sa profitati de aceasta oportunitate investitind in ceea ce puteti transforma in casa dvs. de vis.
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi orice informatii suplimentare si pentru a va ghida in procesul de achizitie a terenului.
Ne gasiti la telefon: 0772 248 768, pe WhatsApp, e-mail: [email protected], sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.

Solicită vizionarea proprietății

CASA CU ARHITECTURA MODERNA

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Est 3.0 kilometri
  • Staţie tren 3.4 kilometri
Contactează utilizatorul
CASA CU ARHITECTURA MODERNA
Septimiu Lincar Consultant imobiliar BRUCKEN IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3463901
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici