Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

CASA IN PAGAIA

42.000 eur
ID 3395238
Case - Vile | 85 m² | 3 camere
Pagaia, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 85 m²
Suprafață teren 1582 m²
An finalizare construcție 1955
Stare proprietate Bună
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă

Agentia Brucken Imobiliare va ofera spre vanzare o casa cu teren aferent in localitatea Pagaia, judetul Bihor.
Proprietatea se afla intr-o zona privilegiata, in apropierea drumului care face legatura dintre Marghita si Tasnad, la doar 14 km de Marghita si 11 km de Tasnad, oferind acces facil la ambele orase.
Casa are o suprafata construita de 111 mp si este insotita de o anexa cu o suprafata de 87 mp. Proprietatea beneficiaza de o curte generoasa de 1000 mp si teren arabil de 582 mp, oferind suficient spatiu pentru diferite activitati in aer liber, si posibilitatea de a va crea o gradina unde sa cultivati propriile legume si fructe organice.
Casa este in regim P M si dispune de o terasa spatioasa care se intinde pe toata lungimea casei. La intrare gasim un coridor lung, din care se face accesul catre camere. Pe partea stanga se afla un dormitor, iar pe dreapta un living cu acces la inca o camera. In lateralul casei, cu intrare separata, este o bucatarie cu camara. In anexa mai gasim o bucatarie de vara, complet mobilata si utilata, si baia.
Utilitatile in functiune sunt cele de apa si curent, iar incalzirea se face prin sobe de teracota. Casa se vinde mobilata, asa cum reiese din poze, sau la alegerea cumparatorului.
Proprietatea este potrivita atat pentru rezidenta permanenta, cat si pentru a fi utilizata ca o casa de vacanta sau un refugiu de weekend. Amplasarea sa convenabila si facilitatile oferite fac din aceasta o oportunitate excelenta pentru oricine cauta confort si conexiune cu natura. In apropiere va puteti bucura de multe paduri, zone de relaxare, peisaje armonioase, si de o atmosfera rustica tot mai rar intalnita in ziua de astazi.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, ne puteti contacta telefonic, prin e-mail, Whatsapp, sau la sediul agentiei de pe Calea Republicii 16 din Marghita.

Solicită vizionarea proprietății

CASA IN PAGAIA

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
CASA IN PAGAIA
Otilia Stefanovici Consultant imobiliar BRUCKEN IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3395238
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici