Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 7 camere, Central

Casa de tip Singal in Comuna Frumusani Judetul Calarasi

334.905 eur
ID 2159105
Case - Vile | 540 m² | 7 camere
Frumusani, Calarasi / Central
Zona Central
Număr camere 7
Suprafața utilă 540 m²
Suprafață teren 5000 m²
An finalizare construcție 2003
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 4
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
 Demisol

Oferta comision 0. Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

GALAXY IMOB VA OFERA SPRE VANAZARE O CASA BOIERESCA IN COMUNA FRUMUSANI, JUDETUL CALARASI.

Casa fost construita in regim propriu si presonalizata cu finisaje de calitate superioara!

Descriere la casa: Parter - 1 Living foarte mare cu fereste mari si luminioase, 1 bucatarie generoasa cu zona de dining, 2 dormitoare foarte mari de aproximativ 25 mp, ce deservesc o baie comuna, 1 wc de serviciu separat, 1 bucatarie de vara separata cu iesire pe terasa din spate, cu iesire din casa, iar din bucataria de vara putem urca pe o scara de lemn, spre uscatorie care are un spatiu util de 20 mp, si 1 garaj mare cu doua locuri de parcare.

Etaj 1 - 4 Dormitoare foarte generoase de un minim 22 mp, din care 2 dormitoare au si dressing-uri personalizate, 2 bai care deservesc cele 4 dormitoare, 2 balcoane la etajul 1, iar celalalt balcon dinspre gradina are o panorama si o priveliste superba.

Demisol - 1 Pivnita mare cu coborare din bucataria de vara, si 1 camera tehnica unde sunt pozitionate centralele. Sunt trei centrale : 1 centrala pe gaze cu o butelie mare de aproximativ 1-2 tone de Butan gaz, 1 Centrala pe peleti, 1 Centrala electrica in caz de avarie pentru plan de rezerva. Avem si finantarea pentru panouri fotovoltaice.

MENTIONEZ: Toata instalatia din casa este pe cupru si trasata prin pardoseala.

Descriere Curte : Suprafata utila la curte - 5000 mp teren cu ampreta casei, cu o Livada de pomi fructiferi. Casa mai are in partea exterioara o anexa gospodareasca.

Casa este bransata la toate utilitatile: Apa (2puturi de mare adancime), Fosa de mare adancime cu drenaje, gaze de la o butelie de Butangaz de 1-2 tone, Enel. Unitatea dispune si de un generator in curte.

In zona avem : Institutii de invatamant - Scoli, Gradinite; Magazine, iar statia de Ratb este in apropriere.

CASA ARE O SUPRAFATA DE TEREN 5.000 MP: LOTUL NR 1 IMPREUNA CU CASA ESTE 3.500 MP, IAR LOTUL NR 2 ESTE DE 1.500MP. DUPA ACHIZITIONAREA PROPRIETATII, CLIENTUL POATE SA VANDA LOTUL NR 2 DE 1.500 MP. LOTUL NR 1 DE 3500 MP ARE O DESCHIDERE LA DRUM DE 34 MP, IAR LOTUL NR 2 ARE O DESCHIDERE LA DRUM DE 23 MP.

UNITATEA DE TIP SINGAL PREZENTATA PENTRU VANZARE ESTE SITUATA PE UN TEREN CU O SUPRAFATA MARE SI CU CASE AERISITE IN VECINATATE!

CASA DE TIP BOIEREASCA SE VINDE MOBILATA, UTILATA CU MOBILIER DE LUX, CU 3 APARATE DE AER CONDITIONAT, SI RULOURI DE ALUMINIU LA TOATA CASA.

ATENTIE : CASA A FOST CONSTRUITA IN ANUL 2002 SI ESTE IZOLATA LA EXTERIOR CU POLIESTERN DE 10 CM, ESTE DIN BCA SI PERSONALIZATA DE PROPRIETAR.

DESCRIERE: CASA POATE FI CONCEPUTA PENTRU UN AZIL DE BATRANI SAU POATE FI TRANSFORMATA INTR-UN CENTRU DE RECUPERARE, SAU PENSIUNE. ACUM LA ORA ACTUALA LOCUIESC 3 FAMILII IN CASA.

CASA ESTE SITUATA IN COMUNA FRUMUSANI, JUDETUL CALARASI APROAPE DE DRUMUL EUROPAEN!

PRETUL ESTE NEGOCIABIL!

PROPRIETATEA ESTE EXCLUSIVA!

Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici