Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Periferie

Casa de vacanta in Teisani, Prahova

120.000 eur
ID 3446395
Case - Vile | 141 m² | 3 camere
Teisani, Prahova / Periferie
Zona Periferie
Număr camere 3
Suprafața utilă 141 m²
Suprafață teren 1500 m²
An finalizare construcție 2015
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Nemobilat
Comision cumpărător 1%
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă
 Preț negociabil

Agentia imobiliara ZARIS RENT IMOB va ofera spre achizitie o casa de vacanta in stil mediteranean situata in Teisani, jud. Prahova, avand teren in suprafata de 1500 mp, din care 672 mp categoria de folosinta curti-constructii si 828 mp livada, front la strada asfaltata ~ 23 ml. Casa are Sc 170 mp + terasa acoperita ~ 30 mp, Su 141 mp, regim de inaltime parter + pod, si este compartimentata in living si dining-room open space, doua dormitoare, bucatarie, baie, camera tehnica, doua holuri, sas; 4 cai de acces. Imobilul este construit in 2015 si este finisat in proportie de 90%.

Detalii constructive: fundatii continue din beton armat, pereti din zidarie portanta (BCA) cu stalpisori si centuri din beton armat, termoizolat cu polistiren de 100 mm, planseu din grinzi termoizolat cu vata minerala, acoperis de tip sarpanta din lemn ecarisat cu invelitoare din tabla Lindab.

Utilitati: electricitate, apa; documentatie aprobata pentru bazin vidanjabil – reteaua comunala de canalizare fiind in lucru.

Dotari: usi si ferestre din tamplarie marca VEKA sistem Softline cu geamuri low-e si sprosuri interioare, feronerie MACO, parchet triplustratificat, semineu pe lemne; scara escamotabila, retractabila din lemn pentru acces in pod, instalatiile de apa si electricitate sunt functionale, cablu dimensionat pentru instalarea centralei termice electrice. Accesul din terasa spre living se face prin doua usi culisante cu spatiu vitrat mare, ceea ce garanteaza atat patrunderea luminii naturale cat si o perspectiva de exceptie a peisajului.

Pret vanzare: 120.000 Euro. Comision agentie: 1% din pretul negociat.

Localizare: Comuna Teisani se află în partea central-nordică a județului Prahova, în zona de deal spre munte, pe malul drept al râului Teleajen, satul de reședință fiind situat la 6 km nord de orașul Vălenii de Munte si 37 km nord de Ploiesti. Comuna este străbătută de șoseaua națională DN1A, care leagă Ploiestiul de Brasov prin DN1A.

Solicită vizionarea proprietății

Casa de vacanta in Teisani, Prahova

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Teișani 1.2 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa de vacanta in Teisani, Prahova
ZARIS RENT IMOB Consultant imobiliar ZARIS RENT IMOB
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3446395
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici