Vânzare

4 camere | 140 m²

Casa de vacanta intr-o zona de vis, cu vedere la munte, sat

Arad / Magulicea

39.900 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 140 m²

Suprafață teren 2800 m²

An finalizare construcție 1962

Stare proprietate De renovat

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Parțial

Comision cumpărător 0%

Utilități Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P12244

Golden Real Estate Arad vă propune spre achiziție o frumoasă proprietate, într-o zonă de vis, din satul Măgulicea, aflată la mijlocul distanței Arad - Oradea, la ieșirea din comuna Vârfurile.

Cu o suprafață totală de cca 2800 mp teren, proprietatea conține: 1 clădire cu destinație de locuit, 1 clădire cu destinație de hambar (spațiu de depozitare), pășune cu pomi fructiferi și pâlc de pădure. Accesul la proprietate se face din drumul național, pe un drum amenajat cu piatră naturală, în curs de asfaltare.

Cladirea cu destinație de spațiu pentru locuit este compartimentată după cum urmează: hol de intrare, 3 camere spațioase din care 2 finisate, una în curs de renovare și o camară cu coborâre în pivnița pietruită cu rol de cramă. Anexa este formată dintr-o cameră, bucătărie și baie. 
Spațiul de depozitare construit din cărămidă și lemn cu destinația inițială de grajd poate deveni locația ideală pentru amenajarea unui hambar modern.

Încălzirea se face prin alimentarea sobelor de teracotă cu lemn de foc. Alimentarea cu apă se face prin intermediul unei fântâni rustice de cca 11 m adâncime amplasată în curte. Pășunea care înconjoară cladirile este îngrădită și conține o livadă de pomi fructiferi roditori. Din spatele clădirii de locuit și până în vârful dealului se întinde o pădure de foioase. 

Deși nu este finalizată, proprietatea vă oferă posibilitatea amenajării unui spațiu rustic și totodată modern, în mijlocul naturii, cu vedere la Muntele Găina. Pentru cei care doresc o evadare din mediul urban și nu numai, această proprietate este ocazia ideală de a vă pune în practică ideile creative!

Preț 39.900 euro, negociabil

Agent exclusiv Golden Real Estate

Id intern: P12244

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Nicu Bundea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare