Vânzare

5 camere | 145 m²

Casa de vacanta Lepsa

Vrancea / Lepsa

48.500 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 145 m²

Suprafață teren 360 m²

An finalizare construcție 2003

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Bine ați venit la această frumoasă casă de vacanță situată în Loc. LEPSA , un colt de rai in Muntii Vrancei .

  Daca visezi la o casa de vacanta departe de zgomotul orasului, in mijlocul naturii , aceasta proprietate din Lepsa este exact ceea ce cauti. Situata intr-o zona montana superba , casa ofera tot confortul modern inconjurat de peisaje impresionante . Acest refugiu de vacanță este o oportunitate minunată de a vă crea amintiri de neuitat în mijlocul naturii, alaturi de familie si prieteni.

  Constructia casei P+M a fost edificata in anul 2003, cu o suprafață utila de 145 mp ,  pe un teren de 360 mp, deschidere la strada de 12 ML , dispune de 5 camere , bucatarie , si baie , beci , terasa , incalzire electrica, etc.
  Alimentarea cu apă a casei se face de la  put propriu cu un hidrofor, iar canalizarea este gestionată de o fosa septica.

   În plus, veți beneficia de un spațiu generos în curte, oferind o panoramă încântătoare la munte și o varietate largă de posibilități pentru diverse activități în aerul proaspăt și curat al munților , unde puteti face  tresee montane in Rezervatia Naturala Cheile Tisitei , trasee in bicicleta , puteti vizita impresionanta Cascada a Putnei , vizitati Manastirea Lepsa , iar in final sa popositi la Pastravaria Lepsa !

  Constructia este realizata din grinzi din lemn cu pereți izolați, această casă este durabilă și asigură un confort termic optim în orice sezon.
  Casa se vinde complet mobilata si utilata !
Pentru informatii suplimentare si programarea unei vizionari va rugam sa ne contactati !
  
 Agentia imobiliara HOUSE AVANTAJ Focsani, va sta la dispozitie pentru intermedieri vanzari , inchirieri , certificate energetice, carti funciare , evaluari imobile , etc.

Aceasta proprietate este reprezentata in EXCLUSIVITATE comision 0% pentru cumparator !

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihai

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare