Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Casa de vacanță, pretabilă pentru pensiune în Moieciu

249.000 eur
ID 3646646
Case - Vile | 320 m² | 5 camere
Brasov, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 320 m²
Suprafață teren 1789 m²
An finalizare construcție 1996
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Parțial
Nr. locuri parcare 5

Blitz vă propune o oportunitate rară de a achiziționa o bijuterie montană în inima Moieciului! Această fermecătoare casă de vacanță în renovare vă așteaptă să o transformați în propriul vostru refugiu de vis. Cu o suprafață utilă impresionantă de 320 de metri pătrați și un teren generos de 1789 de metri pătrați, această proprietate oferă nu doar spațiu, ci și potențial nelimitat.

Construită în anul 1996, casa dispune de 5 camere spațioase, 2 băi și o bucătărie care poate deveni inima casei dvs. Datorită unei camere tehnice și a unei camere de depozitare, toate necesitățile dvs. sunt îndeplinite cu ușurință. Un garaj și o cămară adaugă la utilitatea acestei proprietăți.

Priveliștea de la o altitudine de 1100 de metri este cu adevărat uluitoare, oferind o panoramă încântătoare spre Parcul Natural Bucegi și Piatra Craiului. În timp ce savurați un pahar de vin pe terasa privată, veți fi încântați de spectacolul oferit de natură.

Cu toate facilitățile necesare pentru confortul modern, casa este echipată cu 2 fose septice și beneficiază de o monitorizare constantă prin intermediul a 8 camere video și alarme. Aceasta vă oferă nu doar siguranță, ci și liniștea deplină de a vă bucura de această oază montană.

Aflată la doar 10 km de Bran si 2 km de Fundata, proprietatea beneficiază de proximitatea faimoasei cetăți și a zonei înconjurătoare. Cu un potențial vast pentru a deveni locul vostru de retragere în natură, această casa de vacanță în renovare este o alegere inspirată pentru cei care caută autenticitate și conexiune cu peisajul montan. Cu un pic de creativitate și atenție, această proprietate va deveni, fără îndoială, locul unde veți crea amintiri de neuitat.
Cod ofertă / ID BLITZ: P99474
Id intern: P99474

Solicită vizionarea proprietății

Casa de vacanță, pretabilă pentru pensiune în Moieciu

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa de vacanță, pretabilă pentru pensiune în Moieciu
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3646646
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici