Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Dealuri Oradea

Casă de vânzare " Villa Del Limone" 130mp Cartier Sprin...

189.000 eur
ID 3362919
Case - Vile | 130 m² | 3 camere
Oradea, Bihor / Dealuri Oradea
Număr camere 3
Suprafața utilă 130 m²
Suprafață teren 579 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Rezonabilă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Încălzire
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

AGENȚIA NU PERCEPE COMISION DE LA CUMPARATOR. Se lansează vânzările pentru noul Ansamblu Rezidential SpringHill poziționat pe Strada Izvorului, dezvoltat în zona de dealuri ale Oradiei, la doar 5 Km de centrul orașului.
Acesta cuprinde 26 de case, de 3 tipuri, construite cu un design modern, cu tehnologii inteligente și cu o eficiență energetică ridicată, pe parcele de teren cu suprafețe cuprinse între 550mp și 600mp.
Fiți pregătiți să descoperiți una din primele comunități bine planificate și organizate ca infrastructură și standarde din Oradea.
Vă prezentăm Villa Del Limone, din cadrul Ansamblului Rezidential SpringHill, concepută pentru o familie cu copii, care preferă un concept de viață urban, dar în același timp își dorește să fie într-o zonă verde și aerisită având o calitate a vieții superioară, ferită de agitația orașului.
Compartimentare și Date Tehnice:
Casa este dispusă pe 1 nivel, însumând 130 mp utili! Parterul cuprinde un hol intrare, 2 dormitoare, bucătărie, cameră de zi și sufragerie, 1 cameră de depozitare, 2 băi,1 terasă acoperită și 1 loc de parcare acoperit.
Construcția este realizată din materiale de calitate ridicată, Zidăria exterioară este stratificată, alcătuită din cărămidă, termoizolație cu polistiren de 20 și 15 cm având un coeficient λ=0,034 w/mK, λ=0,035 w/mK, λ=0,025 w/mK rezultând un zid cu grosimea totală de 40/45 cm. Zidăria interioară este din cărămidă de 25 cm și 11,5 cm grosime. Tâmplăriile exterioare sunt prevăzute din PVC, cu deschideri în multiple direcții și geamuri termopan triplu-strat low-e cu argon, având rezistența minimă Rmin = 1,10 m2K/W, montate cu benzi de etanșare tip Contega conform cerințelor NZEB. Acoperișul este realizat tip terasă cu planșeu ceramic cu grosime totală de 26 cm (20+6 cm), termoizolat cu polistiren dur cu grosimea totală de 30 cm.
Finisajele exterioare sunt de calitate superioară, tencuială decorativă, placaje de piatră și riflaje cu textură de lemn, conform planșelor de fațade. Casa este prevăzută cu șemineu amplasat în zona camerei de zi. Coșul de fum tip Schiedel este montat în spațiul special creat, respectându-se normele în vigoare. Încălzirea se realizează în toate spațiile prin pardoseală, distribuită prin centrală termică proprie cu pompă de căldură tip aer-apă având COP=3,5, care furnizează inclusiv și apa caldă menajeră, iar ventilarea se realizează cu recuperare de căldură a spațiilor principale ale casei, în proporție de 90%.
Având mai multe tipuri de vile, cu prețuri diferite în funcție de tipul de locuință, dimensiune și amplasare vă invit să stabilim o întâlnire pentru a descoperi ceea ce vi se potrivește.
E momentul să faceți o investiție în calitatea vieții dumneavoastră și familiei dumneavoastră!

Solicită vizionarea proprietății

Casă de vânzare " Villa Del Limone" 130mp Cartier Sprin...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
07 Martie
Vineri
08 Martie
Sâmbătă
09 Martie
Duminică
10 Martie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea 2.0 kilometri
  • Staţie tren 4.7 kilometri
  • Oradea Vest 5.0 kilometri
Contactează utilizatorul
Casă de vânzare " Villa Del Limone" 130mp Cartier Sprin...
Cristian Tautu Consultant imobiliar RE/MAX Prime Capital
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3362919
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici