Vânzare

2 camere | 62 m²

CASA DE VANZARE - VLADESTI

Valcea / Vladesti
49.000 €

Rată estimată

1.099 Lei/lună

Avans (15%)

36.530 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 62 m²

Suprafață teren 765 m²

An finalizare construcție 1990

Stare proprietate Rezonabilă

Niveluri imobil 1

Număr Băi 1

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

CASA DE VANZARE - VLADESTI
Jud. Valcea, Vladesti

Pret: 49.000 euro
FARA COMISION LA CUMPARATORI!

Un refugiu perfect pentru relaxare si liniste.

Daca visezi la o casa unde sa te poti relaxa in mijlocul naturii, aceasta proprietate situata la doar 7 Km de centrul orasului Ramnicu Valcea si 15 Km de Baile Olanesti, iti ofera oportunitatea perfecta. Aici vei gasi o oaza de liniste si intimitate, departe de agitatia orasului, dar cu acces facil la statiuni renumite.

Proprietatea este compusa dintr-o casa batraneasca, cu o suprafata utila de 62mp, care a fost partial renovata si este pregatita pentru a fi personalizata dupa gusturile tale. Casa include un beci, 2 camere, o baie si o bucatarie, asigurând toate facilitatile necesare pentru un sejur confortabil.

Suprafata generoasa a terenului, de 765 mp, iti permite sa te bucuri de gradinarit sau sa amenajezi un spatiu de relaxare in aer liber. Zona este extrem de linistita, cu putine case in jur, oferind o intimitate aparte si un cadru natural care iti va aduce o stare de bine si liniste.

Locatia sa avantajoasa ofera acces rapid atat la Ramnicu Valcea cat si la bine cunoscutele puncte de atractie turistica din zona pentru cei ce doresc sa descopere frumusetea si calmul meleagurilor Valcene. 

Nu rata ocazia de a-ti crea oaza ta de liniste !

Alexandru Olaru
0746.081.380

Aceasta oferta imobiliara este gestionata exclusiv de Imo Office Alexandru Olaru si este deschisa spre colaborare catre toate agentiile imobiliare !

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alexandru Olaru

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare