Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Casă deosebită cu teren generos de vanzare in Santandre...

212.990 eur
ID 3261894
Case - Vile | 142 m² | 5 camere
Santandrei, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 142 m²
Suprafață teren 619 m²
An finalizare construcție 2011
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil

Va propunem spre vanzare, în reprezentare EXCLUSIVA și COMISION 0% pentru CUMPARATOR, o casa deosebita, frumos si atent finisată, luminoasă și aerisită, extrem de bine compartimentata, mobilată și utilată complet, situata pe strada Sperantei din loc. Santandrei.
Casa compusa din parter si mansarda, construita in anul 2011 in regie proprie cu materiale de cea mai buna calitate se afla pe un teren de 619 mp si are o suprafata desfasurata de 195 mp si utila de 142 mp. Este potrivita pentru o familie cu doi sau trei copii, fiind foarte practica si este compartimentata astfel:
- la parter: hol acces, un living spatios, sufrageria, bucataria deschisa, un dormitor, baie cu dus si casa scarii.
Scara spre mansardă este generoasă, placată cu marmură, balustrade din otel inox.
- la mansarda: trei dormitoare, hol, dressing, baie cu cada si trei balcoane.
Din sufragerie se face accesul pe o terasa exterioara deschisa spre curtea interioara. Tot in curtea interioara se afla filigoria, prevazuta cu pereti retractabili dotată cu grătar, blat de lucru, masă și băncuțe pentru cel puțin 10 persoane si o terasa cu pavaj descoperita. In spatele casei se afla o camera tehnica ce cuprinde spatii de depozitare, centrala termica pe gaz, boilerul electric etc.
Finisajele sunt realizate cu materiale de calitate, ferestrele si usile sunt din PVC alb cu geam termopan, toate incaperile sunt cu parchet laminat de 12 mm, iar baile cu gresie si faianta de calitate. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica pe gaz, calorifere din otel si aluminiu, casa este izolata cu polistiren de 10 cm fiind aplicata si tencuiala decorativa. Deasemenea, este dotata cu aparat de aer conditionat.
Este prevazuta cu sarpanta din lemn si acoperita cu tigla Bramac, iar podul poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Curtea este inierbata, este prevazuta cu alei din pavaj, flori, arbusti si pomi fructiferi. In curte este amenajat un spatiu de parcare pentru doua masini, pavat si acoperit cu o copertina din lemn. Proprietatea este imprejmuita cu gard din placi din beton si din fier forjat si placi de policarbonat celular. Proprietatea se predă la stadiul finisat, mobilată și utilată așa cum se vede în imagini. Se accepta si credit imobiliar.
Pentru mai multe detalii, planificarea si realizarea unei vizionari la proprietate va stau la dispozitie!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Sântandrei 347 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici