Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

PRET REDUS Casa exclusivista zona Soimus

145.000 eur
ID 3459385
Case - Vile | 100 m² | 4 camere
Soimus, Hunedoara / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 100 m²
Suprafață teren 900 m²
An finalizare construcție 2017
Stare proprietate Nouă

Green House are placerea de a va prezenta spre vanzare o proprietate situata la 8 km de orasul Deva zona Soimus, intr-un cadru natural la liziera padurii .
Proprietatea este amplasata intr-o zona retrasa cu acces catre padure, la 3 minute distanta de autostrada A1 si 10 minute pana in orasul Deva.

Constructe noua 2017 din BCA izolata termic(polistiren 10cm).Casa este structurata pe parter, este tip decomandata si compartimentata astfel: hol central, bucatarie open space cu sufragerie si loc de luat masa, 3 dormitoare, baie. Incalzirea locuintei se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii pe curent. Utilitati: apa, fosa septica, curent.

Exista posibilitate de mansardare. Suprafata utila 100mp.

Gasiti in josul paginii si turul video al casei.
Proprietatea este imprejmuita cu gard de beton si porti din fire forjat. Curte cu zona verde cu gazon, loc pentru gratar, umbrar tip filigorie, boxa, fantana cu apa potabila. Pomii fructiferi inmiresmeaza aerul primavara si toamna respectiv piersic,visin, cires, mar, par, gutui. Spatiu de relaxare outdoor ofera mediul potrivit pentru a denumi acesta proprietate ca fiind caminul ideal al familiei moderne. Teren intravilan in suprafata de 900mp.

Contactati-ne cu incredere la numarul de telefon 0764771855 pentru vizionari si consultanta imobiliara de calitate.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici