Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

Casă în Buteni

45.000 eur
ID 3324414
Case - Vile | 106 m² | 3 camere
Buteni, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 106 m²
Suprafață teren 900 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă

Vă prezentăm o casă cochetă construită în totalitate din cărămidă cu 3 camere situată în inima satului Buteni, la numai câteva minute de centrul orașului. Proprietatea oferă un stil de viață liniștit și relaxant, departe de agitația orașului.

Casa are o suprafață utilă de aproximativ 100 de metri pătrați, iar terenul aferent are o suprafață de 900 de metri pătrați. Aceasta dispune de trei camere, o baie, o bucătărie și o cameră de zi. Încălzirea se face prin sistem de teracotă iar apa caldă este asigurată prin intermediul unui boiler.

Casa este finisată cu materiale de calitate , iar stilul modern se îmbină armonios cu atmosfera naturală din zonă. Curtea generoasă oferă o oază de relaxare și de joacă pentru copii, de asemenea dispune de o terasă acoperită cu o suprafață de aproximativ 30mp unde se pot servi mesele la un grătar impreună cu cei dragi.

Proprietatea dispune de un alt corp de clădire construit din cărămidă și văiuga unde sunt amenajate locuri de depozitare pentru scule, lemne etc..

Localizată în apropiere de puncte importante de interes, precum magazine, școli și grădinițe, casa reprezintă o alegere ideală pentru o familie care dorește să trăiască într-un mediu natural, dar în același timp, să fie la numai câteva minute de oraș.

Pentru mai multe informații și programări la vizionare, vă rugăm să ne contactați.
Pentru mai multe detalii despre această proprietate și pentru a vă programa o vizionare, puteți lua legătura cu consultantul imobiliar responsabil cu vânzarea, Ghereben Emanuel de la Propertylab, la numărul de telefon 0755814751.
CP1692410
[email protected]

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici