Vânzare

5 camere | 154 m²

Casa in localitatea Osorhei

Bihor / Osorhei

117.800 €

Specificații

Preț negociabil Da

Suprafața utilă 154 m²

Suprafață teren 500 m²

Număr camere 5

Niveluri imobil 12+

An finalizare construcție 2023

Număr Băi 2

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Nu

Stare proprietate Nouă

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Agenția imobiliară Karimob vă propune spre achiziție comision 0% la cumpărător o casă la rosu in localitatea Osorhei la doar 8 km de Oradea.
Casa este situată in localitatea Osorhei , intr-o zona foarte linistita, cu vecini generosi . Suprafață utila  a casei este de 154 mp, se compune la parter din living cu iesire pe terasa , bucatarie, baie, camara , si un dormitor iar la mansarda se compune din 3 dormitoare, dintre care unul cu iesire pe balcon, o baie, dressing si doua balcoane. Terenul masoara o suprafata de 500 mp.. Utilitatile la limita proprietatii , apa, curent , gaz.Este o casa trainica, facuta cu materiale din cea mai buna calitatea, caramida Poroton, tigla Tondach, geamuri profil Rehau cu 3 sticle si cele de la dormitoare au rolete si plase de tantari. 
În cazul în care oferta noastră corespunde intereselor dumneavoastră pentru orice informații vă stăm la dispoziție, zilnic, în intervalul orar 8.00-20.00, la numărul de telefon 0751517576 precum și la sediul Agenției KARIMOB CONFORT , din Oradea, str Aleea Salca , nr 22.
Va mulțumim ca ne-ați vizitat !

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Maria Luminita Chifor

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare