Vânzare

3 camere | 137 m²

Casa in oras, cu priveliste de vis, la poalele padurii

Neamt / Piatra Neamt

161.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 137 m²

Suprafață teren 1450 m²

An finalizare construcție 2011

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

CASĂ IN ORAS, CU O PRIVELIȘTE DE VIS, LA POALELE PADURII, 161.000 EURO

Pentru cei pasionați de natură, liniște și un stil de viață sănătos, FORTUNA IMOBILIARE  prezintă această proprietate, situată în intravilanul municipiului Piatra Neamț, verdeață și frumusețe la poalele pădurii.
Proprietatea este compusă din suprafața de 1.450 mp teren (front stradal 14 ml), pe care este edificată casa cu regim de înălțime P+E parțial,începuta în 2001, finalizata în 2011, construită din cărămidă, pe fundații din beton, acoperită cu tablă„Plannja”, cu suprafața construită de 111 mp, suprafața desfășurată de 137 mp.
Este compartimentata astfel:
La parter:  terasă, hol, living,dormitor, baie, bucătărie, casa scării și cameră tehnică.
La etaj: casa scării și cameră de zi cu ieșire în balcon mare tip terasă. 
Casa beneficiază de termosistem exterior integral, este branșată la utilitățile zonei : electricitate ( 220 V si 380 V ), gaz metan ( încălzirea se face prin intermediul unei centrale pe lemne, însă există branșament la gaz ) și apă de la rețeaua publică ( există ca variantă alternativă fântână cu hidrofor ).
Proprietatea deține un beci mare zidit si diverse anexe gospodărești. 
Terenul este împrejmuit, curtea fiind foarte frumos organizata cu gazon, flori, pomi fructiferi, zonă de legume, iar terasa oferă o oază de liniște în compania căprioarelor și veverițelor.

Preț 161.000 Euro

Pentru o prezentare detaliată a acestei oferte, furnizarea unor informații suplimentare referitoare la situația juridică / identificarea imobilului și programarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru, Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului fortunaimobiliare

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare