Vânzare

4 camere | 123 m²

Casa individuala 4 camere 123 mpu teren liber 1815 mp in Co

Brasov / Copacel
99.900 €

Rată estimată

2.240 Lei/lună

Avans (15%)

74.475 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 123 m²

An finalizare construcție 1954

Suprafață teren 2000 m²

Număr Băi 3

Comision cumpărător 0%

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

COMISION 0% pentru cumparator!!! 
Doresti sa te muti intr-o zona mai linistita si retrasa la 14 km de Fagaras? TABOO Imobiliare iti propune aceasta casa de vanzare cu 4 camere in Copacel, judetul Brasov. Este o casa tip individuala, pe un singur nivel si este compusa din: 2 corpuri de casa, sura, magazie, anexe gospodaresti si o camera tehnica. Casa este compartimentata astfel: In primul corp de casa sunt 2 camere, 2 bai, bucatarie si un hol. Acest corp de casa poate fi folosit de 2 familii deoarece sunt 2 intrari separate si fac ca fiecare familie sa aiba propriul spatiu de locuit. Aceasta compartimentare se preteaza si pentru o familie care are un adolescent si doreste sa-i ofere intimitate.
In al doilea corp de casa se gasesc doua camere care trebuie mobilate dupa bunul plac. 
Curtea casei este mare si pavata unde se pot parca mai multe masini, sura se poate folosi ca si zona spatiu de depozitare, transformand-o intr-un loc rustic, iar in curte se mai regaseste o camera tehnica si WC de serviciu. Casa a fost renovata in anul 2024 cu o structura din caramida si sistem de incalzire cu centrala proprie, calorifere. 
Bucataria este complet mobilata si utilata cu accesorii moderne. Suprafata construita a casei este de 185 mp, suprafata utila 123 mp, iar terenul liber este de 1815 mp. Finisajele interioare sunt: 
~ Usa intrare: pvc, termopan; 
~ Usi interioare: lemn; 
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan; jaluzele verticale
~ Podele: parchet, gresie; 
Beciul casei este de tip crama.
Pretul este negociabil !!
 
Pret: 99.900€
Cod ofertă / ID: P21500
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Copacel, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P21500

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului George Oana

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare