Vânzare

3 camere | 150 m²

Casă individuală, 501 mp teren, zona Partoș Alba Iulia

Alba / Alba Iulia

185.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 150 m²

Suprafață teren 501 m²

An finalizare construcție 2022

Stare proprietate Nouă

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Numărul de locuri de parcare 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Ocazia perfectă vă așteaptă! Casa individuală, în zona Partoș din Alba Iulia, este disponibilă spre vânzare prin intermediul serviciilor noastre Blitz. Cu o suprafață utilă de 150 de metri pătrați, această proprietate cu parter și potențial pentru o mansardă oferă un cadru perfect pentru a vă construi căminul ideal.
Compartimentarea este un punct forte al acestei case, fiind gândită cu atenție pentru a vă oferi spații bine definite. Parterul cuprinde un hol primitor, un living spațios ce se deschide către bucătăria modernă, două băi funcționale și trei dormitoare (printre care se numără un dormitor matrimonial cu un dressing generos). De asemenea, un garaj dotat cu ușă automată completează facilitățile.
Casa este predată în stadiul de semifinisat, asigurându-vă o bază solidă pe care să o personalizați după preferințele dvs. Aceasta include ferestre și uși termopan cu tamplarie din PVC, pereți tencuiți, șapa turnată pentru finisajul podelelor, instalație electrică completă, precum și o instalație pregătită pentru panouri solare electrice (10 panouri incluse în prețul final), ceea ce vă permite să beneficiați de energia solară sustenabilă. De asemenea, instalația sanitară și caloriferele sunt incluse, oferindu-vă confort termic și utilități complete.
Suprafața de teren aferentă acestei proprietăți este de 501 de metri pătrați, oferindu-vă spațiu pentru a vă bucura de aerul curat și pentru a vă amenaja o grădină sau o zonă de relaxare în aer liber.
Această casă merită cu siguranță toată atenția dvs., iar noi vă invităm să o vizionați personal. Vă asigurăm că veți fi impresionați de potențialul său și de oportunitățile pe care le oferă.
Cod ofertă / ID BLITZ: P13275
Id intern: P13275

Locație

Despre zona "Partos"

păreri exprimate de 25 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.6

Sănătate 6.6

Siguranță 7.4

Calitate aer 5.4

Curățenie 6.9

Zone verzi 6.6

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.1

Cultură 5.8

Educație 6.8

Sport 5.8

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.0

Nivel de trai 6.6

Magazine 6.0

Localuri 6.4

Parcări 5.8

Zgomot 5.3

Transport în comun

Transport în comun

7.7

Autobuz 7.7

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare