Vânzare

3 camere | 84 m²

Casa individuala constructie noua Sura Mare 100 mp utili 600

Sibiu / Sura Mare

138.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 84 m²

Suprafață teren 600 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Cauti o casa spatioasa in Sura Mare pentru tine si familia ta? Vrei sa ai un stil de viata exclusivist intr-una din cele mai cautate zone din Sibiu? TABOO Imobiliare iti propune aceasta casa de vanzare cu 3 camere. Casa are un stil modern si este situata in una dintre cele mai cotate zone pe piata imobiliara din Sura Mare. Suprafata construita este de 120 mp, suprafata utila de 84 mp iar terenul are suprafata totala de 600mp. Structura cladirii este realizata din caramida, are sistem de incalzire cu pompa de caldura. Casa este, racordata la curent electric, apa, canalizare, catv. Casa este compartimentata si este compusa din: 
~ Parter: hol, living, baie, bucatarie, terasa, 2 dormitoare, baie,
~ Pod depozitare.
In partea exerioara a casei se regaseste o curte libera de 500 mp cu locuri de parcare, loc pentru zona de joaca a copiilor, 1 terasa de relaxare si spatiu de depozitare. Imobilul se afla amplasat intr-o zona in continua dezvoltare imobiliara. Casa se preda la gri oferind noilor propietari posibilitatea de a finisa si mobila propietatea dupa cerintele lor.
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan;
~ Finisaj: semifinisat.
 
Pret: 138.000€
Cod ofertă / ID: P20657
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sura Mare, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P20657

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Gimi Belet

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare