Vânzare

3 camere | 98 m²

Casă Individuală cu 3 Camere și curte 470 mp, zona Centra

Alba / Alba Iulia
225.000 €

Rată estimată

5.045 Lei/lună

Avans (15%)

167.738 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 98 m²

An finalizare construcție 1980

Suprafață teren 470 m²

Număr Băi 2

Numărul de locuri de parcare 3

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va propune pentru vanzare o casă individuală cu 3 camere, având o suprafață utilă de 98 mp, este ideală pentru o familie ce caută un loc liniștit, dar bine conectat. Amplasată într-o zonă ultracentrală de prestigiu, cu un acces facil la instituții și facilități urbane.
Casa dispune de două băi moderne, o cămară pentru depozitarea alimentelor și o pivniță practică, perfectă pentru păstrarea proviziilor sau alte utilizări. 
Pe o suprafață de 470 mp, proprietatea se mândrește cu o curte superb amenajată, ideală pentru momente de liniște în mijlocul orașului, și o grădină fermecătoare, unde poți cultiva cu ușurință zarzavaturi proaspete, având astfel posibilitatea de a te bucura de propriile tale recolte. Pentru cei mici, un loc de joacă special amenajat asigură ore întregi de distracție în aer liber, în timp ce adulții pot savura momente de relaxare sub filigoria atent decorată, perfectă pentru întâlniri relaxante sau cine în aer liber.
Poziția casei, combinată cu confortul oferit și facilitățile din jur, o face o opțiune excelentă pentru cei care doresc să fie aproape de centrul orașului, fără a renunța la intimitatea și beneficiile unei case cu grădină.
Va asteptam cu drag la vizionare!






Cod ofertă / ID BLITZ: P132654
Id intern: P132654

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare