Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Casa individuala cu 5 camere si 1400 mp teren in Tocile

129.900 eur
ID 3248927
Case - Vile | 110 m² | 5 camere
Sadu, Sibiu / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 110 m²
Suprafață teren 1400 m²
An finalizare construcție 2018
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 4
Utilități Curent,    Apă

De vanzare, casa individuala cu 5 camere, 2 bai, cu regim de inaltime P E Pod, orientata catre Est-Vest, amplasata pe un teren de 1400 mp, situata intr-o zona plina de natura si aer curat, in localitarea Tocile.
Proprietarea construita in anul 2018 are suprafata utila de 110 mp, compartimentata pe 2 etaje: la parter se afla holul cu acces in living, bucatarie, grup sanitar, camera tehnica iar la etaj beneficiati de hol cu acces in cele 4 dormitoare si o baie spatioasa. Separat de suprafata utila mai beneficiati de pod pe toata suprafata casei in care accesul se face din hol, 2 balcoane si o terasa de 20 mp.
Imobilul se vinde la stadiul de alb la interior, amenajarile au fost efectuate recent, iar ca dotari beneficiaza de usa de acces din pvc, tamplarie pvc cu 5 camere si 3 foi de sticla, incalzire prin pardoseala, pereti tencuiti si zugraviti cu lavabila alba, instalatie electrica trasa pe pozitie, tablou electric cu sigurante automare, bazine incastrate in bai pentru wc suspendat si la stadiu de rosu la exterior cu posibilitate de amenajare la cheie, izolatie cu vata bazaltica de 15 cm.
Locuinta se afla in apropierea Sibiului, fiind pretabila atat pentru locuit cat si pentru investitie datorita zonei pline de verdeata si orientarii ce ofera multa lumina naturala si un plus de caldura.
Valoarea de achizitie a casei este de 129.900 euro negociabil. ID intern: 1339.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici