Vânzare

5+ camere | 158 m²

Casa individuala cu 6 camere, gradina si curte la E85

Bacau / Bacau

136.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 158 m²

Suprafață teren 1700 m²

An finalizare construcție 2016

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Parțial

Numărul de locuri de parcare 1

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va propune spre vanzare o casa excelent pozitionata la apoximativ 20 km de Bacau  in localitatea Gheorghe Doja la E85 .
 Suprafata totala masurata a terenului este de 1700 mp, cu front la strada asfaltata de 26 m, astfel proprietatea ofera o curte individuala aerisita, cu spatii generoase pentru parcare, zona verde si gradinarit. Spatiul este versatil, facand-o foarte atractiva atat pentru o familie cat si pentru o posibila investitie.  
 Casa este construita in anul 2016, pe doua nivele din caramida pe fundații si stalpi din beton avand o suprafata construita de 170 mp compusa astfel :
 * la PARTER: hol , living generos,  o bucatarie, un dormitor, o baie , camera tehnica , garaj cu poarta actionata electric si intrare din casa , beci spatios cu intrare dintr-o bucatarie de vara .
 *la ETAJ:un hol cu iesire pe balcon , 2 dormitoare, ambele cu iesiri pe un balcon construit pe toata lungimea casei, o baie si un spatiu generos de socializare/relaxare.
In spatele casei se mai afla: un spatiu care poate fii folosit ca atelier sau magazie,                                                                          o gradina cu  livada de mere si solar terminat in anul 2023 ,fantana.
Locuinta se vinde partial mobilata , cu sistem video de supraveghere, alarma , centrala termica pe peleti. 
Proprietarul este dispus si la un schimb cu un apartament cu doua camere la parter sau etajul 1 in zona nord pana in 60000 euro plus diferenta. 
Mai pe scurt aceasta casa chiar merită văzuta!
Dacă v-am stărnit curiozitatea , va asteptăm la vizionare !
Cod ofertă / ID BLITZ: P130916
Id intern: P130916

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare