Vânzare

3 camere | 135 m²

Casa individuala P+1, 3 camere, 135mp, teren 802, zona Recea

Alba / Alba Iulia

195.700 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 135 m²

Suprafață teren 802 m²

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Numărul de locuri de parcare 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

BLITZ va propune spre vanzare o casa individuala in Alba Iulia.
Această casă nouă individuală este situată în cartierul Recea și oferă o priveliște deosebită asupra împrejurimilor. Construită cu atenție la detalii și cu un design contemporan, această proprietate are multe caracteristici de apreciat.

Suprafața utilă a casei este de 135 mp, ceea ce vă oferă spațiu generos pentru a vă bucura de confortul și stilul de viață pe care vi-l doriți. La parter veți găsi o bucătărie spațioasă.
 Living room-ul generos vă oferă un spațiu perfect pentru relaxare și socializare cu familia și prietenii. De asemenea, la parter există și o baie modernă, bine utilată.

Etajul casei are două dormitoare confortabile, ideale pentru odihnă și intimitate. Acestea sunt amenajate cu atenție la detalii și oferă suficient spațiu pentru mobilier și depozitare. De asemenea, la etaj se află și o baie suplimentară, elegantă și dotată cu toate facilitățile necesare.

Această casă dispune și de un subsol, care poate fi folosit pentru depozitare suplimentară sau poate fi amenajat ca un spațiu de joacă sau hobby, în funcție de preferințele dumneavoastră și ale familiei.

Un avantaj major al acestei proprietăți este garajul atașat, care vă oferă un loc sigur și protejat pentru a vă păstra mașina și pentru a vă asigura comoditate în accesul la aceasta.

Terenul aferent casei are o suprafață generoasă de 802 mp, ceea ce vă oferă mult spațiu pentru a crea o grădină frumoasă și pentru a vă bucura de activități în aer liber.

Cartierul Recea beneficiază de un drum principal asfaltat, ceea ce face accesul în zonă mai ușor și mai confortabil. Toate utilitățile necesare, precum apă, gaz, curent electric și canalizare, sunt disponibile în această proprietate, asigurându-vă un stil de viață modern și confortabil.

Această casă nouă individuală din cartierul Recea reprezintă o oportunitate excelentă pentru a vă crea un cămin confortabil, cu o priveliște deosebită și toate facilitățile necesare.Cod ofertă / ID BLITZ: P13241
Id intern: P13241

Locație

Despre zona "Cetate"

păreri exprimate de 379 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.3

Sănătate 7.4

Siguranță 7.7

Calitate aer 6.9

Curățenie 7.3

Zone verzi 7.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.4

Cultură 6.9

Educație 7.8

Sport 7.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.1

Nivel de trai 6.9

Magazine 7.8

Localuri 7.7

Parcări 6.0

Zgomot 7.0

Transport în comun

Transport în comun

7.9

Autobuz 7.9

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare