Vânzare

4 camere | 110 m²

Casa individuala-Prelungirea Ghencea-Cartierul Latin -165000

Bucuresti-Ilfov / Bragadiru

165.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 110 m²

Suprafață teren 235 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate Bună

Număr Băi 3

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

1. Beneficii oferite de zona Agentia Activimob ndash;casa te bucuri ndash; are placerea de a va prezenta un proiect format din  3 case indiviluale. Vilele   sunt situate in zona  Prelungirea Ghencea - Cartierul Latin - Bragadiru  -  cu acces rapid catre  STB precum si in aproipiere de centrele comerciale din zona.

 2. Beneficii tehnice ale ofertei: . Vila are un regim de inaltime p 1 M  cu o suprafata utila  de  aproximativ 110 mp pana la 140 mp construiti si  au in proprietate teren de la 235 mp la  300mp.   Casele  sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara a apartamentelor este din  caramida Porotherm de cea mai buna calitate peste care s-a montat  sistemul termoizolant din polistiren de 10 .  La parter gasim  bucatarie, living cu acces catre terasa din curte,  un grup sanitar. La etaj avem 3 dormitoare , dintre care un dormitor este cu baie proprie (matrimonial), o baie pe hol si un balcon.   Accesul catre mansarda  se face pe scara  beton . Mansarda se preda doar izolata cu vata minerala.  Peste etajul 1 este turnata placa de beton . Constructia  este  aproape finalizata  si in curand se  lucreaza la finisajele din interior . Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala proprie, calorifere, usi interior si usa metalica. Vila  va fi bransata la toate utilitatile inclusive canalizare cu apa curenta.   Locatia vilei are acces facil catre magazinele din zona si Stb.

Pretul acum  porneste  de   la 165.000E la casele cu teren de 235mp  si respectiv 

pretul de 175.000E la casa cu teren de 300mp.

Comision 0 la dumneavoastra la cumparator!

CASELE SE VAND NEMOBILATE - Pozele sunt de la casa show room de la un proiect asemanator vandut.

Se accepta si credit bancar

3. Situatia juridica: Acte in curs

: 4. Unde se poate petrece timpul liber: In spatele curtii avem un spatiu mare si deschis, astfel incat se poate amenaja un foisor dar si spatii de joaca pentru copii.

ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!! ! 222589

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Janina Peste

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare