Vânzare

4 camere | 106 m²

Casa la cheie, Bogdan Voda, Bacau

Bacau / Bogdan Voda

124.900 €

Specificații

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Număr camere 4

Număr Băi 2

Suprafața utilă 106 m²

Suprafață teren 500 m²

An finalizare construcție 2023

Nu include TVA Nu

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Casa cu regim de inaltime P M oferita spre vanzare in sat Bogdan Voda, comuna Saucesti - Bacau, este o proprietate spatioasa si moderna, potrivita pentru un stil de viata confortabil. Iata mai multe detalii despre aceasta proprietate:


	Dispune de 4  camere, inclusiv 3 dormitoare, avand o suprafata totala construita de 156.78 mp si o suprafata utila de 105.77 mp, amplasata pe un teren de 500 mp, cu o deschidere de 17 ml.
	Constructia, finalizata icirc;n anul 2023 este realizata din caramida porotherm, oferind astfel o izola#539;ie termica #537;i o structura solida si durabila.
	Proprietatea dispune de 2 bai, 1 bucatarie si 1 balcon, oferind multiple facilitati si spatii functionale pentru confortul locuirii..


Proprietatea este potrivita pentru a fi utilizata ca locuinta si vine cu dotari moderne si finisaje de calitate. Este important de men#539;ionat ca imobilul este nemobilat, oferind posibilitatea personalizarii si amenajarii conform preferintelor proprietarului viitor.

Pentru mai multe informa#539;ii despre aceast#259; casa sau pentru a organiza o vizionare, va recomand sa ma contactati!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Sandu Iacob

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare