Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Ultracentral

Casă renovată în Ultracentral Oradea, la curte comună...

132.000 eur
ID 3293126
Case - Vile | 82 m² | 3 camere
Oradea, Bihor / Ultracentral
Număr camere 3
Suprafața utilă 82 m²
Suprafață teren 223 m²
An finalizare construcție 1930
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Climă
 Preț negociabil
 Subsol

Am plăcerea să vă prezint o casă frumoasă, situată în inima centrului istoric al orașului Oradea, pe strada Moscovei Nr. 17. Proprietatea este situată la 190 de metri de Filarmonica din Oradea și la 270 de metri de Teatrul Regina Maria și strada Pietonală, oferind astfel acces facil la ofertele culturale și timp liber pe care le oferă orașul Oradea.

Casa dispune de 3 camere, bucătărie și baie, cu o suprafață utilă de 82,65 metri pătrați, ceea ce o face alegerea perfectă pentru familii sau persoane care caută locuințe spațioase și luminoase.

Renovările recent finalizate includ gresie, pardoseli si instalatii electrice noi, precum si obiecte sanitare si tencuieli nobile.

Casa este bine izolată, asigurându-vă că veți locui confortabil pe tot parcursul anului, menținând în același timp costurile energetice scăzute.

Podul înălțimea la coamă de 3 metri, astfel oferind posibilitatea extinderii spațiului de locuit.

Pompa de căldură aer-aer este concepută pentru a oferi confort maxim la costuri minime.
În lunile de iarnă, sistemul va menține casa caldă și confortabilă, în timp ce vara va menține spațiul răcoros și împrospătat.

Pe lângă dotările interioare, casa se bucură și de o terasă exterioară de 20 mp, oferind spațiu pentru atunci când vrei să te bucuri de vremea frumoasă și o cafea bună.

În plus, locul de parcare din curte vă oferă confortul parcării în fața casei, iar boxa de la subsol în suprafață de 20 mp oferă spațiul necesar pentru depozitarea bunurilor cu utilizare ocazională.

Un beneficiu în plus al deținerii acestui imobil este proximitatea față de parcarea supraetajată din strada George Barițiu, care se află la fix 130 de metri conform Google Maps (2 minute de mers, observabilă din curte). În cazul în care intenționați să dați imobilului o destinație comercială, cred că nu este necesar să subliniez cât de incredibil de convenabil va fi pentru clienții dumneavoastră să poată parca atât de aproape și în condiții de siguranță.

În general, această proprietate este alegerea ideală pentru oricine dorește să experimenteze stilul de viață vibrant din centrul orașului Oradea. Cu facilitățile sale cele noi și locația imbatabilă, imobilul va mulțumi cu siguranță cumpărătorii exigenți.

Contactați-mă acum pentru a programa vizionarea.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea 1.4 kilometri
  • Staţie tren 2.6 kilometri
  • Oradea Vest 2.9 kilometri
  • Oradea Est 3.0 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici