Vânzare

4 camere | 155 m²

Casa la rosu 155mp amprenta 3 camere living bucatarie 2 bai

Alba / Alba Iulia

87.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 155 m²

Suprafață teren 500 m²

Stare proprietate Bună

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Numărul de locuri de parcare 1

Utilități Curent

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va propune o oportunitate excelentă de cumpărare a unei case în zona Sard. Este vorba despre o casă la stadiul de construcție "la roșu", cu o suprafață utilă generoasă de aprox. 110 metri pătrați. Cu un design practic și bine planificat, casa dispune de 3 camere spațioase, o bucătărie, 2 băi moderne și o terasă frumoasă cu o suprafață de 15 metri pătrați.
Exteriorul casei impresionează prin frontul său generos de 23 de metri liniari și acoperișul în stil tradițional, realizat din țiglă. Proprietatea este amplasată pe un teren cu o suprafață totală de 500 de metri pătrați, oferind suficient spațiu pentru diferite activități și amenajări exterioare.
Toate utilitățile necesare sunt deja disponibile, inclusiv alimentarea cu apă, gaze și curent electric. De asemenea, casa dispune de o fosa septică pentru gestionarea corectă a apelor uzate.
Construcția casei a fost realizată cu atenție la detalii, folosind materiale de calitate superioară, în special cărămida, asigurând astfel soliditatea și durabilitatea în timp.
Aflată într-o zonă liniștită și prietenoasă, casa oferă oportunitatea de a crea un cămin confortabil pentru familia dumneavoastră. Datorită stadiului de construcție "la roșu", aveți posibilitatea să finalizați interiorul în funcție de gusturile și preferințele personale.
Nu ratați șansa de a achiziționa o proprietate cu potențial imens, care poate deveni locuința visurilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați.
Cod ofertă / ID BLITZ: P92806
Id intern: P92806

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare