Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vand casa si teren de 1900 mp cu FS de 30 ml in Santana - TUR VIRTUAL

49.500 eur
ID 2949022
Case - Vile | 300 m² | 5 camere
Santana, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 300 m²
Suprafață teren 1900 m²
Stare proprietate Rezonabilă

Profi Imobiliare va propune spre achizitie, in exclusivitate o casa solida din caramida si vaiuga in suprafata de aproximativ 300 mp situata in aproaprierea zonei centrale din Santana. Casa este situata pe un teren de 1900 mp compus din doua loturi de casa distincte din care un lot este cel cu care si al doilea lot se poate fructifica financiar prin revanzare. Terenul cu casa este situat pe o strada linistita perpendiculara pe drumul principal din Santana la cateva minute de Profi, Primarie, zona comerciala, parcuri, etc si are un front stradal generol de 30 de ml.

Casa este semidecondata si este compusa din: 1 pivnita, 1 hol lung in forma de L, 1 bucatraie, 5 camere, 1 camara, 1 urcare in pod, 1 sura, 1 camera pentru animale sau atelier de lucru si se vinde nemobilata.

Casa are fundatie din caramida, are camere podite cu podele mari si late, are acoperis fara probleme, este conectata la apa si curent, are gazul la strada iar intreaga casa fara nu are igrasie deloc.

Incalzirea casei se face prin teracote individuale in fiecare incapere dar se poate executa si o incalzire generala cu centrala pe lemne, peleti sau gaz.

Avantajele acestei proprietati este are multe camere mari majoritatea decomandate total, ca nu are igrasie deloc, la nevoie se poate renova usor si repede cu profile de rigips sau alte materiale prefabricate, pozitia casei pe o strada linistita si asfaltata, terenul foarte mare care se poate imparti in doua si fructifica o parte din investitia, etc.

Pentru o vizionare mai detaliata a intregii proprietati, a parcurge interioarele in detaliu si a intelege compartimentarea va rog sa vizionati turul virtual prin care o sa puteti parcurge intreaga proprietate ca si cum ati fi acolo.

Casa se schimba cu apartament sau teren in Arad sau Bistrita. Pret de vanzare este de 49 500 Euro cu disponibilitate imediata.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0744326529. Profi Imobiliare Arad.

________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

Solicită vizionarea proprietății

Vand casa si teren de 1900 mp cu FS de 30 ml in Santana - TUR VIRTUAL

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Duminică
31 Martie
Luni
01 Aprilie
Marți
02 Aprilie
Miercuri
03 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Sântana 1.4 kilometri
Contactează utilizatorul
Vand casa si teren de 1900 mp cu FS de 30 ml in Santana - TUR VIRTUAL
Alexandru Bostan Consultant imobiliar PROFI IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2949022
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici