Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
123.500 eur Casă de locuit si spațiu pentru afacerea ta - Com. Bascov
5 camere  •  140 m²  •  2000  •  mobilat complet
Bascov, AG, Central
14 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
175.000 eur Vila nou construita, in Cocosesti, la 4 km de Ploiesti
5 camere  •  175 m²  •  2023  •  nemobilat
Construcţie nouă
Paulesti, PH, Central
azi, 12:00
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
114.000 eur Casa 5 camere, P+M, solar, CT, zona Ultracentrală, Berceni
5 camere  •  130 m²  •  1987  •  mobilat complet
Berceni, PH, Central
azi, 11:59
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
150.000 eur Exclusivitate! Vila P+M - 5 camere - Valu lui Traian - 150.000 euro
5 camere  •  180 m²  •  2007
Fii primul interesat de această proprietate!
Valu Lui Traian, CT, Central
azi, 11:46
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central, comision 0%

Casa moderna Bascov - 1 km de Pitesti

369.000 eur
ID 3143276
Case - Vile | 166 m² | 5 camere
Bascov, Arges / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 166 m²
Suprafață teren 1375 m²
An finalizare construcție 2016
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Climă

Un proiect unicat din toate punctele de vedere!
La doar 1 km de sensul giratoriu de la Bascov si 10 minute de Centrul orasului Pitesti, strabatand autostrada Pitesti – Bucuresti, aceasta casa va ofera linistea zonei unde este situata, intimitate si o priveliste care- ti taie rasuflarea, in fiecare zi: padure, verdeata, apusurile si rasariturile fiecarui anotimp.
O proprietate de lux realizată cu materiale de construcție de înaltă calitate, durabile și finisată cu un ton elegant. De fapt, estetica unei proprietăți de lux este, probabil, aspectul cel mai important și caracteristica decisivă pentru mulți dintre noi atunci când cumpărăm o astfel de locuință.
Terenul cu suprafata de 1375 mp si curtea cu gazonul perfect, impartit in 10 zone cu aspersoare individuale, stalpii de iluminat perimetrali cu senzori si vegetatia eleganta de tuia si alti arbori si arbusti ornamentali iti dau impresia ca pasesti intr un mic colt de rai.
Locul de joaca amenajat in curte va fi o bucurie pentru copii, iar zona de gratar va fi un prilej pentru adultii familiei de a petrece momente relaxante si pline de bucurie, alaturi de prieteni.
Casa este construita in 2016 din caramida porotherm cu grosimea de 38 cm, este tencuita si in interior si in exterior si izolata cu vata bazaltica, iar incalzirea prin pardoseala cu termostate pentru fiecare incapere completeaza confortul dvs si genereaza si un consum termic optimizat.
Acoperisul este realizat din panouri sandwich de 12 cm; sistem pentru panouri solare.
Casa beneficiaza de camere de supraveghere si de toate utilitatile, iar generatorul trifazic nu va ofera nicio emotie in cazul in care ar exista o pauza de curent electric; centrala proprie Buderus si boiler de 200 l.
Terasa situata de jur imprejurul casei imbratiseaza parca aceasta frumoasa casa si iti ofera locul ideal de a te bucura de frumusetea fiecarui anotimp si de bucuria copiilor dvs la locul de joaca.
In interior, incaperile inalte, caracterizate de confort și eleganță, sunt inundate de lumina naturala si razele soarelui care te energizează și îți aduc bunăstare. Interiorul de designer te intampina in culori calde si primitoare si mobilier de cea mai buna calitate.
Finisajele interioare de excepție integrează texturi și culori menite sa dea personalitate si să creeze un ambient primitor, atât pentru rezidenți, cât și pentru invitații lor.
La parter regasim camera tehnica, biroul / camera de zi, un dressing generos, o baie cu cabina de dus, bucataria cu iesire pe terasa unde o alta bucatarie ne ofera utilitatea sa si livingul cu ferestre mari prin care patrunde din plin lumina naturala.
Va veti bucura de usile cu rama din lemn, aer conditionat si cele mai calitative materiale: parchet triplustratificat, travertin si gresie Marazzi.
Treptele elegante din lemn ne conduc la etajul cu 3 dormitoare elegante si atat de intime pentru odihna dvs. Tot la etaj regasim 2 bai moderne una este aferenta pentru 2 dormitoare si 1 baie pentru dormitorul matrimonial.
Dormitorul matrimonial este intim. Acesta dispune de un dressing generos prin care se realizeaza trecerea spre baia proprie in care regasim atat cada, cat si cabina de dus.
Stiati ca si o casa poate sa iubeasca un om? Acesta a fost sentimentul cand am vizitat aceasta proprietate, o casa deosebita unde proprietarii s au gandit la toate si care ofera totul minunatei familii care o locuieste acum.
Unei case cunoscute ii datoram multe, dar, poate si mai multe unei case pe care nu o cunoastem inca..Una dupa care am tanjit toata viata… Aceasta CASA o să-ti ofere o experiență incredibila! Nu ești în vacanță, dar te simți ca și cum ai fi în fiecare zi: incaperile intime si confortabile, terasele generoase si natura de care te poti bucura in fiecare moment! Nu este un VIS, este casa la care ai visat întotdeauna, o locuință grozavă, moderna, cu facilități PREMIUM.

Va invitam la vizionare!


Id intern: P3144

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Păișești Deal 756 metri
  • Stejeret 813 metri
  • Primăria Bascov 1.1 kilometri
  • Bat Bascov 1.4 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bascov 895 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici