Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Vila cu 5 camere si finisari de lux in Vladimirescu - TUR VIRTUAL

285.000 eur
ID 2949455
Case - Vile | 230 m² | 4 camere
Vladimirescu, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 230 m²
Suprafață teren 403 m²
An finalizare construcție 2021
Stare proprietate Nouă

Profi Imobiliare va ofera spre vanzare o casa superba cu 5 camere, in cartierul Casa Prima din Vladimirescu, amplasata pe un teren de 403 mp, complet mobilata si utilata avand SU de 230 mp, SC de 280, amprenta la sol 148 mp si FS 20ml.

Vila este terminata in august 2021 si este executata cu materiale de cea mai buna calitate iar finisarile interioare sunt clasa de lux care impreuna cu incalzirea integrala in pardoseala asigura un confort si rafinament.

Casa este o constructie P+E cu posibilitate de mansardare, placa de beton intre parter si etaj si intre etaj si pod si este configurata astfel:

acoperis cu tigla ceramica tomdah tango plus
etaj: 3 dormitoare mari si spatioase, 1 dressing, 1 baie grandioasa cu: 2 chiuvete, wc, dus , vana, masina de spalat, stelaj de lemn pentru prosoape, sertare sub chiuvete
parter: 1 dormitor, 1 hol la intrare, 1 hol lung pe casa scarii, 1 bucatarie open space cu loc de luat masa si living1 baie cu chiuveta, dus si wc.
curte: carpod pentru parcare la 2 masini, piscina cu iluminare, scurgere si filtru de nisip, foisor, camera tehnica, doua intrari auto, intrare pietonala, spatiu verde si pomi ornamentali, ilumintat pe toata lungimea gardului.
Casa este construita cu materiale de calitate superioara, caramida porotherm, usi portadors, mobila interioara este din lemn masiv modele unicat, sisteme de climatizare in fiecare incapere, tamplaria este tripan marca rehau cu site de tantari si jaluzele electrice la toate geamurile, portile de intrare sunt cu telecomanda si au garantie de producator, baile sunt utilate cu baterii de apa hansgrohe, bucataria si baile sunt amenajate cu granit, parchet laminat de 12 in camere, boiler electric Ariston si centrala pe peleti thermoflux, televizoare in fiecare camera, curent trifazic, etc.

Izolatia exterioara de 10 cm impreuna cu incalzirea integrala in pardoseala si centrala pe peleti fac ca costurile de incalzire sa fie cele mai mici pozibile iar verile calduroase sunt mai usor de suportat cand exista sisteme de clima in fiecare incapere a casei.

Instalatia electrica este realizata pe cupru masiv si impreuna cu prizele si intrerupatoarele gewis si stabilizatori automati de curent fac ca siguranta instalatiei electrice si protectia aparatelor electrocasnice sau fie maxima.

Mobila din casa este integral facuta pe comanda si din lemn masiv iar electrocanicele sunt marca Samsung, Bosch, Whirlpool, LG.

Casa este accesorizata cu un sistem de supraveghere audio-video si conectata la firma de paza si protectie.

Piscina exterioara este finizata cu mozaic si dotata cu iluminare ambientala, sistem de filtrare al apei cu nisip si sistem de incalzire al apei.

Pret de vanzare al acestei vile de lux este de 285 000 Euro. Disponibilitate imediata.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0744326529. Profi Imobiliare Arad.

________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

Solicită vizionarea proprietății

Vila cu 5 camere si finisari de lux in Vladimirescu - TUR VIRTUAL

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
30 Martie
Duminică
31 Martie
Luni
01 Aprilie
Marți
02 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • CFR Glogovăț 1.7 kilometri
Contactează utilizatorul
Vila cu 5 camere si finisari de lux in Vladimirescu - TUR VIRTUAL
Alexandru Bostan Consultant imobiliar PROFI IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2949455
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici