Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casă nouă de vânzare în Sântandrei

129.000 eur
ID 3297750
Case - Vile | 100 m² | 4 camere
Santandrei, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 100 m²
Suprafață teren 501 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Vă propunem spre vânzare o casă individuală, la stadiul de semifinisat- avansat, situată în comuna Sântandrei, pe strada Prunilor, într-o zonă retrasă și liniștită.
Suprafața construită a casei este de 149,62 mp, suprafața utilă măsoară 100 mp, fiind amplasată pe un teren de 500 mp. Proprietatea este compartimentată foarte eficient și se împarte în 3 dormitoare, 1 living spațios și luminos, bucătărie, 2 băi, un dressing, hol și o terasă generoasă în partea din spate, cu ieșire din bucătărie. Dormitorul matrimonial este cu baie proprie și dressing.
Proiectul a fost gândit și conceput cu mare atenție la detalii, iar materialele folosite sunt de calitate superioară, menite să ofere siguranță și durabilitate. Zidăria este din cărămidă Porotherm cu grosime de 30 cm, izolația din polistiren de 10 cm EPS 100, geamuri și uși cu profile Salamander cu 3 sticle 7 camere, rolete din aluminiu automatizate, încălzire prin pardoseala, ceea ce vă asigură costuri mici de întreținere pe tot parcursul anului. Acoperișul este realizat din țiglă de beton.De asemenea, podul casei este circulabil și poate fi folosit ca spațiu de depozitare, fiind izolat cu vată minerală. Ca și utilități, casa dispune de apă, curent, canalizare si gaz.
Proprietatea este amplasată într-o zonă în plină dezvoltare.În stadiul în care se află, imobilul vă oferă posibilitatea de a amenaja spațiul după bunul plac, iar zona liniștită, departe de agitația orașului, este ideală pentru o familie.
Pentru mai multe detalii și informații, vă stau la dispoziție și vă invit cu drag la vizionare!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici