Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa noua in Hodos

63.000 eur
ID 3519630
Case - Vile | 243 m² | 4 camere
Hodos, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 243 m²
Suprafață teren 1166 m²
An finalizare construcție 2015
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2

Te-ai saturat de aglomeratia orasului? Te gandesti sa schimbi apartamentul pe o casa la tara, unde sa ai parte de toata linistea si sa poti sa te retragi atunci cand ai nevoie?
Iti propunem o casa amplasata intr-un cadru pitoresc, in Hodos, la doar 30 km de Oradea. Se preteaza atat pentru a fi utilizata ca si casa de weekend, oferindu-ti linistea si relaxarea de care ai nevoie, cat si ca locuinta permanenta.
Avand o suprafata de teren generoasa, 1.166 mp, aceasta proprietate ofera spatiu pentru activitati in aer liber, gradinarit sau pur si simplu relaxare in mijlocul naturii. Cu o compartimentare bine gandita si o suprafata utila impresionanta de 243 mp, casa principala se bucura de incaperi luminoase situate pe 2 nivele ndash; P M. Tot spatiul a fost folosit optim, astfel incat exista 3 dormitoare, 2 bai, o bucatarie si un living spatios.
In plus fata de casa principala, proprietatea dispune si de o cladire secundara cu o suprafata utila de 62 mp, oferindu-ti posibilitatea de a crea un spatiu suplimentar pentru hobby-uri, birou, cabinet veterinar sau chiar un mic atelier. Aceasta cladire adauga un plus de versatilitate si utilitate intregii proprietati.
Desi necesita renovare, structura de rezistenta nu prezinta fisuri sau alte semne de degradare. Constructia a fost facuta din caramida cu izolatie termica si cu fundatie inalta de beton.
Confortul este asigurat de utilitatile disponibile pe proprietate: canalizare, curent si apa.
Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate de a-ti crea un camin de vis, fie pentru relaxare si evadare in timpul weekend-urilor, fie pentru a te stabili intr-un mediu linistit si reconfortant.
Pretul propus: 63.000 euro;.
Nu ezita sa ne contactezi pentru a programa o vizionare si pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oportunitate. Ne poti contacta la telefon, pe WhatsApp, email, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.
40 773 795 287 / 40 772 248 768 | bd. Gh. Magheru, nr. 12 | [email protected]

Solicită vizionarea proprietății

Casa noua in Hodos

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa noua in Hodos
Septimiu Lincar Consultant imobiliar BRUCKEN IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3519630
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici