Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central, comision 0%

Casa noua la cheie pe un singur nivel- Santandrei

185.000 eur
ID 3302793
Case - Vile | 113 m² | 4 camere
Santandrei, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 113 m²
Suprafață teren 410 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 0%
Posibilitate parcare Da
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Preț negociabil
 Accept schimb

Puzzle Imobiliare va propune in EXCLUSIVITATE spre vânzare o casa noua si moderna finalizata in vara anului 2022, aceasta fiind situata intr-o zona rezidențială, la 2 minute de magazinele Mega Image si Profi, Sântandrei.

Casa este pe un singur nivel, având un teren aferent de 410 mp, cu o su-prafața construita de 157.55 mp si o suprafața utila de 113 mp plus terasa acoperita de 22.10 mp.
Compartimentarea casei este împărțită astfel: antreu, living cu ieșire pe terasa, bucătărie(optional se poate închide), 3 dormitoare si 2 bai utilate complet.
Proprietatea este foarte luminoasa și dispune de finisaje de calitate superi-oara (gresie, faianța, parchet, uși interioare MDF, întrerupătoare SMART) si utilități complete, respectiv curent, canalizare si apa de la oraș, iar sur-sa de încălzire este asigurata de o centrala pe GAZ de ultima generație.
Construcția este realizata din materiale de cea mai buna calitate, având planșeu din beton, izolație in pod cu spuma poliuretanică, izolație termica EPS 80/10 cm, geamuri termopane Madrugada (sticla 4 anotimpuri, 7 camere, culoare antracit) iar sistemul de încălzire este montat in par-doseala, lucru ce duce la realizarea unor importante economii pe timpul sezonului rece.

Interiorul casei a fost proiectat de o firma renumita de design, aceștia fol-osind materiale premium atat pentru mobilier cat si in alegerea electrocas-nicelor. Proprietatea se vinde mobilata si utilata conform fotografiilor atașate.


Prețul propus pentru aceasta frumoasa proprietate este de 185000 euro, negociabil(sau se poate face schimb cu apartament plus diferența).

Comision, întotdeauna 0% pentru cumpărător.

Pentru detalii si vizionari ne puteți contacta la numărul de tel: 0773936727

Mai multe proprietăți similare puteți vedea pe website-ul:
puzzleimobiliare.ro

  • Staţii de tren Distanţă
  • Sântandrei 782 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici