Vânzare

4 camere | 140 m²

Casa noua P+1 , moderna teren 230 mp, 4 camere Tarlungeni

Brasov / Tarlungeni
107.000 €

Rată estimată

2.399 Lei/lună

Avans (15%)

79.769 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 140 m²

An finalizare construcție 2024

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 230 m²

Număr Băi 2

Numărul de locuri de parcare 2

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Nemobilat

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Această casă nouă, cu 4 camere, este o locuință modernă și spațioasă, perfectă pentru o familie care caută confort și intimitate. Dispusă pe un regim de înălțime P+1, casa oferă o suprafață utilă de 140 mp și o curte generoasă de 230 mp, ideală pentru activități în aer liber, grătare sau joacă pentru copii. Fiind ultima casă dintr-un șir de case înșiruite, aceasta oferă mai multă intimitate și o priveliște panoramică deosebită.

La parter, te întâmpină un living luminos cu bucătărie open space, creând un spațiu amplu și aerisit, perfect pentru momentele petrecute în familie sau cu prietenii. Confortul este asigurat de încălzirea în pardoseală la parter, în timp ce la etaj, camerele sunt încălzite cu ajutorul caloriferelor, sistemul fiind susținut de o pompă de căldură eficientă de la Ferroli.

Baile sunt moderne, dotate atât cu duș, cât și cu cadă, având finisaje de calitate superioară cu gresie și faianță premium. Casa se află la aproximativ 20 de minute de Brașov, iar în apropiere găsiți farmacii, supermarketuri și grădinițe. Prețul este comparabil cu cel al unui apartament cu 2 camere, dar include avantajul unei curți proprii și a intimității perfecte. Va asteptam la vizionare .
Cod ofertă / ID BLITZ: P133375
Id intern: P133375

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare