Vânzare

3 camere | 96 m²

Casa Parte, individuala ,3 camere 96 mp Sanpetru zona linist

Brasov / Sanpetru
125.000 €

Rată estimată

2.803 Lei/lună

Avans (15%)

93.188 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 96 m²

An finalizare construcție 1950

Suprafață teren 248 m²

Număr Băi 1

Numărul de locuri de parcare 2

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Casa pe care o propunem spre vânzare este o locuință primitoare și luminoasă, situată pe un teren generos de 250 mp, care include și o grădină cu pomi fructiferi și viță de vie. Casa are o suprafață utilă de 96 mp și este compusă din trei camere spațioase, o bucătărie foarte mare și o baie generoasă. Locuința a fost renovată complet în anul 2001 și dispune de toate utilitățile necesare pentru confortul dumneavoastră, inclusiv aer condiționat, camere de supraveghere și ferestre cu geamuri termopan.

Pe lângă casa principală, există și anexe de 80 mp, (in acte)  oferind spațiu suplimentar pentru depozitare sau alte activități. Curtea pavazată permite accesul a trei mașini, iar podul casei oferă un spațiu generos pentru depozitare.

Strada este asfaltată, iar casa se află într-o zonă bine conectată, cu stație de autobuz și magazine în apropiere. Cu un acoperiș din tablă și ziduri solide din cărămidă, această proprietate oferă siguranță și durabilitate. Vă invităm cu drag la vizionare pentru a descoperi toate avantajele acestei locuințe!







Cod ofertă / ID BLITZ: P133229
Id intern: P133229

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare