Vânzare

4 camere | 130 m²

Casa spatioasa Stefanesti, Arges. Comision 0%

Arges / Stefanesti

105.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 130 m²

Suprafață teren 1470 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate De renovat

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3

Comision cumpărător 0%

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vanzare Proprietate in Stefanesti, Arges. Direct de la proprietar prin Mr. Exclusivitate Pitesti cu 0% COMISION pentru cumparator!
???? Adresa: Strada Gorgoiesti, Stefanesti, Județul Arges, Romania ???? Localizare: Orasul Stefanesti este situat în vecinatatea estica a municipiului Pitesti, fiind un oras-satelit al resedintei de judet. 
???? Suprafata teren: 1470 mp intravilan ????️ Panorama: Superba ???? Regim de inaltime: Demisol + Parter + Mansarda (D+P+M), construit din caramida Porotherm ???? Suprafata Utila: 130 mp ???? Suprafata Totala: 240 mp ???? Compartimentare: Demisol: beci, garaj, camera tehnica, camera depozitare. Parter: bucatarie, hol, grup sanitar, terasa, ETAJ: 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare. ????Utilitati: curent electric, gazele sunt la limita proprietatii, pentru canalizare se va folosii fosa septica, apa de la put. 
Aceasta proprietate ofera o oportunitate excelenta pentru cei care cauta un loc deosebit pentru a locui sau investi. Cu panorama superba si vecini de calitate, aceasta poate deveni un camin confortabil si functional.
Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, va rugăm să ne contactați. Asteptam cu nerabdare sa va prezentam aceasta proprietate minunată! ????????
Id intern: P5907

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Georgiana TOMESCU

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare