Vânzare

3 camere | 82 m²

Casa tip duplex 82 mp modern finisata si utilata Sura Mare

Sibiu / Sura Mare
198.900 €

Rată estimată

4.459 Lei/lună

Avans (15%)

148.280 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 82 m²

An finalizare construcție 2010

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 265 m²

Număr Băi 2

Comision cumpărător 2%

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Doresti sa te muti intr-o zona mai linistita si retrasa? TABOO Imobiliare iti propune o casa de vanzare cu 3 camere, situata in Sura Mare. Aceasta locuinta tip duplex, cu regim de inaltime parter + mansarda, ofera tot confortul de care ai nevoie.
Casa este compartimentata astfel:
Parter: hol, living spatios, baie, bucatarie si o terasa perfecta pentru relaxare.
Mansarda: hol, 2 dormitoare luminoase, baie si 2 balcoane.
Construita in 2010 si renovata in 2019, casa are o structura solida din caramida si este incalzita prin centrala proprie si calorifere. Cu o suprafata construita de 116 mp, utila de 82 mp si un teren total de 265 mp, locuinta este complet mobilata si utilata: plita, cuptor, hota, aragaz, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, espressor de cafea si altele.
Curtea libera de 215 mp ofera locuri de parcare, carport si suficient spatiu pentru o zona de joaca pentru copii, o terasa de relaxare si spatii de depozitare. Finisajele interioare moderne sunt de cea mai buna calitate: usa de intrare din metal, PVC, termopan, parchet si gresie, izolatie termica exterioara.
Casa este conectata la toate utilitatile necesare: apa, canalizare, curent electric si gaz, oferind un mediu confortabil si modern.
 
Pret: 198.900€
Cod ofertă / ID: P21848
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sura Mare, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P21848

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Gimi Belet

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare