Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Zavoi

Casa unicat de vanzare in Deva-Pret Redus

650.000 eur
ID 3475671
Case - Vile | 501 m² | 5+ camere
Deva, Hunedoara / Zavoi
Zona Zavoi
Număr camere 5+
Suprafața utilă 501 m²
Suprafață teren 3000 m²
An finalizare construcție 2009
Stare proprietate Bună

In cele ce urmează suntem onorati sa va prezentam o ofertă investitională ce consideram ca merita atentia dvs .

Intr-una dintre cele mai bune zone rezidentiale din orasul Deva,zona Sadoveanu-Brandusei  gasim aceasta proprietate deosebita, cocheta si valoroasa.

Localizarea excelenta, pe o strada cu acces limitat, in cadrul unei zone rezidentiale exclusiviste din Deva, o face ideala pentru destinatie rezidentiala sau de ce nu destinatie investitionala .

Este o proprietate unică, fiind împărțită în două vile de locuit independente.  Aceast imobil de vânzare din Deva este unul  special, oferind o mulțime de opțiuni și spații pentru 2 familii care doresc să locuiască împreună, dar să-si păstreze intimitatea și independența cat si pentru o destinatie investitionala (casa de batrani,pensiune etc)
Prima vila , in partea din fata, cu o intrare separată la parter  . În această vila  pe Parter si etaj ,  se află la parter hol camera de zi open space cu dining room (pentru 10 persoane)   bucătărie,camara,dormitor,dressing, baie și casa scarii, oferind intimitatea și independența necesară pentru o familie. La etaj sunt 4 dormitoare fiecare cu dressing si baie proprie si acces in terasa ,baie mare in hol .  Cea de-a doua vila  pe Parter si Mansarda, in imediata apropriere a primei vile  cu acces separat, oferă o mulțime de spațiu și confort. La parter este bucataria open space cu dining room, o camara mare, baie si casa scarii iar la etaj se află un living luminos cu balcon,hol central, un dormitor, baie si  dressing. 
Faptul că are toate utilitățile, cum ar fi apa, canalizarea, gazele și curentul, o face o proprietate extrem de convenabilă. 

Această casă este o proprietate excelentă, cu multe caracteristici moderne și convenabile, construită cu materiale de înaltă calitate și atenție la detalii, oferind oportunități pentru o viață confortabilă și sigură.Este casa ideala pentru o familie numeroasa care caută o casă confortabilă, modernă ,este o alegere minunată pentru familiile care caută o proprietate modernă, funcțională și spațioasă, cu o mulțime de caracteristici convenabile și un design unic. Este o proprietate care va fi cu siguranță apreciată de cei care caută confort și funcționalitate.   

Structurata parter si etaj ,prima vila construita in 2009  are  o suprafață construita de 357 de metri patrati ce iti oferă spațiul necesar pentru o familie. A doua vila structurata pe parter si mansarda si este construita  in 2021 are ca si suprafata construita 241 metri patrati.
Curtea generoasa  este un loc perfect pentru petrecerea timpului in aer liber, pentru gradinarit sau pentru a petrece momente de relaxare in familie.
Vilele  se afla pe un teren in suprafata totala de 3000 mp cu posibilitate de parcare a mai multor  autoturisme in interiorul curtii  cu acces automatizat.
Curtea este amenajata cu alei, cu trandafiri, livada cu pomi fructiferi , loc de gratar, o imensa terasa acoperita .
Va propun un exercitiu de imaginatie :
Dimineata , o cana de cafea/ceai , un mic dejun sanatos servit chiar pe terasa dvs. , in acompaniament de ciripitul pasarelelor si admirand frumoasa gradina . Bateriile s-au incarcat si puteti porni la drum , ajungand la joburile dvs. in circa 15-20 de minute.
Exercitiul de imaginatie s-a incheiat asa ca putem reveni la momentul actual.
Multi ne dorim sa calatorim mai mult, sa ne detasam de cotidian, sa respiram aer curat, sa mergem la pescuit sau doar sa petrecem mai mult timp cu natura, dar din pacate timpul si uneori chiar si resursele pot fi limitate.
Ce-ar fi daca am putea imbina confortul unei case cu senzatia de a fi in vacanta chiar in propria curte.
Acasa ca in vacanta, nu-i asa?
DESPRE CASA..
Aceasta este o casa de care sigur te vei indragosti !Cu totii stim cat de aglomerat, agitat si sufocant poate fi orasul . O data cu cresterea pretentilor ne dorim sa traim intr-o zona verde, lipsita de poluare, linistita, dar si aproape de oras , de job-urile noastre si de toate activitatile care ne fac placere.
 Intram in casa și imediat simti o atmosfera calda si primitoare. Amenajarile interioare si spatiul generos iei oferă tot ceea ce iei dorești de la o casa.
 Din bucatarie se face si iesirea spre terasa care ofera o priveliste frumoasa spre curtea verde si intima a proprietatii. Aceasta casa de vânzare ofera spatiu suficient pentru o familie mare.
Daca sunteti o familie numeroasa in cautarea unei case pe masura, in acelasi timp va doriti liniste dar si mobilitate in zonele de interes, va astept la prima si ultima vizionare. Actele sunt pregatite!    Va invit sa va convingeti de toate facilitatiile acestei oferte 0764771855 !

Solicită vizionarea proprietății

Casa unicat de vanzare in Deva-Pret Redus

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bârcea Mare 4.3 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa unicat de vanzare in Deva-Pret Redus
green house Consultant imobiliar GREEN HOUSE & REAL ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3475671
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
210.000 eur Casa noua semifisata in Deva, P+M, zona Zavoi, SC:245 mp, teren 719 mp
5+ camere  •  245 m²  •  2024
Construcţie nouă
Deva, HD, Zavoi
21 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
350.000 eur Vilă - zona Zăvoi Deva
5+ camere  •  240 m²  •  2006
Deva, HD, Zavoi
9 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
650.000 eur Casa unicat de vanzare in Deva-Pret Redus
5+ camere  •  501 m²  •  2009
Deva, HD, Zavoi
25 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici