Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Calea Moldovei

Casă / Vilă cu 7 camere de vânzare în zona Calea Mold...

208.900 eur
ID 2888266
Case - Vile | 380 m² | 5+ camere
Bacau, Bacau / Calea Moldovei
Număr camere 5+
Suprafața utilă 380 m²
Suprafață teren 1409 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Preț negociabil

Te invit in cartierul Podul cu Lanturi, mai exact pe strada Calea Moldovei, la numarul 45K, intr-o zona linistita de case.

Aici, pe un teren in suprafata de 1409 mp, cu un front de 24 ml, vei descoperi o casa individuala la rosu (cu o suprafata construita totala de 485 mp), cu 4 dormitoare (7 camere), 3 bai, terase in suprafata totala de 110 mp si curte, situata la 10 minute de zona centrala a Bacaului, fiind mai rar intalnita.

Cu toate acestea, daca te gasesti printre putinii privilegiati care isi permit si cauti de mult o astfel de proprietate, te vei putea situa in pozitia celui care va avea posibilitatea de a se bucura de tot ce ii va putea oferi aceasta proprietate cu adevarat speciala.
Cladirea are un regim de inaltime de P+E, iar inceperea lucrarilor a avut loc in anul 2010 Compusa din 7 camere cu 3 bai, dintre care 4 dormitoare, camera de zi de 45 mp cu zona de luat masa, o zona de hobby la etaj si multe spatii bine gandite in intreaga proprietate, aceasta proprietate poate avea si o alta destinatie decat cea de rezidential, totul depinde de nevoia ta.

Fiind o constructie la rosu, vei avea posibilitatea sa creezi un design modern, asa cum ti-l doresti.
Casa este inscrisa in cartea funciara si utilitatile, precum gaz, apa, canalizare, electricitate se regasesc la limita proprietatii.

Si ce face ca aceasta proprietate sa fie una dintre cele mai speciale proprietati din zona Podul cu Lanturi? Nu este niciun secret in spatele acestei intrebari, ci doar cateva particularitati (suprafata mare a terenului, spatii vitrante mari, vedere panoramica) pe care cu greu le regasesti la o alta proprietate.
Te invit la o vizionare sa discutam pe larg despre noua ta achizitie!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Hemeiuș 4.2 kilometri
  • Gara Bacău 4.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici