Vânzare

3 camere | 100 m²

Casă cu 3 camere și teren de 1924 m2,în Miniș (ID:30421)

Arad / Minis

37.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 100 m²

Suprafață teren 1924 m²

Stare proprietate De renovat

Niveluri imobil 1

Mobilat și Utilat Parțial

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Această casă demolabilă din satul Miniș, județul Arad, oferă oportunități fascinante pentru cei ce doresc să-și construiască propriul lor spațiu de vis. Cu o suprafață generoasă de teren de 1924 m2, și o suprafață construită deja existentă de 136 m2, această proprietate are un potențial vast pentru a fi transformată într-o locuință personalizată și confortabilă.

Cu 3i camere deja construite, există o bază solidă pe care să vă construiți viitoarea reședință. Suprafața utilă de 100 m2 oferă spațiu suficient pentru a vă imagina diverse configurații interioare, de la camere spațioase la birouri sau spații de recreere.

Frontul stradal de 14 m oferă acces facil și potențial pentru o grădină frumoasă sau alte amenajări exterioare. Curentul monofazic și apa de la rețea deja disponibile reprezintă un avantaj major, eliminând nevoia de a face investiții suplimentare în infrastructura esențială.

Fiind construită din văiugă, casa are un farmec rustic și poate fi renovată sau reconstruită într-un mod care să păstreze această estetică tradițională sau să o actualizeze cu un stil mai contemporan.

Cel mai interesant aspect este posibilitatea de a construi peste planul actual. Aceasta deschide oportunități nelimitate pentru a vă proiecta propriul spațiu, fie că este vorba de extinderea casei existente sau de construirea unei locuințe complet noi.

În concluzie, această casă demolabilă din satul Miniș, județul Arad, oferă o bază solidă și un teren generos pentru a vă construi locuința visurilor dumneavoastră, cu posibilități nelimitate de personalizare și extindere.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare