Vânzare

3 camere | 80 m²

COMISION 0%. Casă De Vânzare, Zona Bunloc, Brașov

Brasov / Sacele
125.000 €

Rată estimată

2.803 Lei/lună

Avans (15%)

93.188 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Suprafața utilă 80 m²

Suprafață teren 300 m²

Număr camere 3

Niveluri imobil 1

An finalizare construcție 1933

Număr Băi 1

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Nu

Mobilat și Utilat Parțial

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Sunt Marius, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central din Brașov, iar în cele ce urmează doresc să vă prezint o proprietate disponibilă pentru achiziție în zona Bunloc.

Deși teritorial suntem în Săcele, Bunloc este considerat un cartier al Brașovului de majoritatea celor care locuiesc deja acolo. Zona ușor colinară, înconjurată de pădure, cu priveliște, liniștea din jur, aerul curat, fac astăzi alegerea ideala de a locui a multor familii, se poate observa acest lucru prin dezvoltarea foarte puternică a întregului cartier. Poți ajunge foarte ușor în zona comercială, Calea București, iar  locul de muncă poate fi oriunde în Brașov, pentru că odată urcat pe șoseaua ocolitoare a orașului poți ajunge oriunde în câteva minute.

Casa prezentată se află într-o curte comună cu încă doi vecini, iar așa cum poate ați observat și din fotografiile prezentate sau din turul virtual, proprietatea disponibilă la vânzare să află în partea din față. In functie de preferinte, aceasta curte comuna poate ramane asa cum este sau se poate dezmembra, rezultand ca fiecare sa aiba partea lui de teren.

Imobilul inițial a fost construit acum mai bine de 50 ani, iar în urmă cu patru ani, casa a fost renovată integral, când s-a extins spațiul de locuit prin amenajarea podului în spațiu de locuit, rezultând o mansardă foarte interesantă.

Parterul este folosit pentru zona de zi, cu living, bucătărie, baie și hol de intrare iar la mansardă au fost adăugate două dormitoare și o terasă acoperită.

Întreaga locuință este racordată la toate utilitățile publice, încălzirea se face cu centrală termică pe gaz și calorifere, baia amenajată și bucătăria mobilată.

Pentru a vă completa informațiile sau pentru a programa o vizionare vă stau la dispoziție la numerele de telefon și adresele de email afișate.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Marius Gainariu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare