Vânzare

4 camere | 147 m²

COMISION 0% Casa moderna si eleganta in Sag

Timis / Sag

259.990 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 147 m²

Suprafață teren 689 m²

An finalizare construcție 2022

Stare proprietate Bună

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Parțial

Comision cumpărător 0%

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

FOXFORT propune spre vanzare casa moderna, situata intr-o zona linistita si accesibila, aproape de toate facilitatile esentiale. Cu o suprafata utila de 147 mp si un teren de 689 mp, aceasta proprietate ofera un spatiu ideal pentru confortul familiei tale.

Casa este compusa din 4 camere, incluzand 3 dormitoare si 2 bai. Dormitorul matrimonial dispune de dressing si baie proprie, oferind intimitate si confort. Livingul spatios cu zona de dining este perfect pentru momentele petrecute impreuna cu familia si prietenii. Bucataria este complet echipata, iar terasa este locul ideal pentru relaxare.

Constructia solida din caramida si beton este izolata cu vata bazaltica, asigurand eficienta energetica. Finisajele sunt de calitate superioara, cu parchet, gresie si usi de calitate. Casa este dotata cu toate utilitatile necesare: gaz, curent, apa, fosa, internet si cablu TV. In plus, dispune de un garaj pentru 2 masini si parcare pentru 2-3 masini.

Construita in 2022, aceasta casa pe un singur nivel se vinde partial mobilata, oferind posibilitatea de a o personaliza dupa gustul tau. 

Nu rata ocazia de a deveni proprietarul acestei locuinte de vis. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, vizitati site-ul nostru www.foxfort.ro sau contactati-ne direct.

Pretul este de 259.990€ - COMISION 0%
Se accepta ca si modalitate de plata surse proprii sau credit bancar.

Indicator performanta energetica: Clasa A
ID intern: V6519
Id intern: V6519

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Denis Pecican

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare