Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
89.471 lei Teren intravilan Zarnesti, jud. Brasov - termen 13.02
Agricol  •  intravilan  •  1.311 m²
Zarnesti, BV, Plaiul Foii
21 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
55.000 eur Incantator areal, 2.000 mp, cu apa curgatoare, la poalele Pi
Construibil  •  intravilan  •  1.991 m²  •  utilități
Zarnesti, AG, Plaiul Foii
25 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Teren, 3997 m²

Comision 0! Teren Zarnesti- Plaiu Foii, 4000mp vedere Pia...

119.910 eur
ID 3487342
Terenuri | 3997 m²
Zarnesti, Brasov / Plaiul Foii
Suprafață teren 3997 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 18 m

Compania imobiliară RE/MAX Central vă propune în vederea achiziției un teren intravilan situat în Zărnești, zona turistică Plaiul Foii, zona fiind înconjurată de pădure, la poalele muntelui Piatra Craiului. Terenul în suprafață de 3997 mp are frontul stradal de 18,35 m direct la strada principală asfaltată. În spatele terenului regăsim o pădure ce asigură liniștea și aerul curat al celor ce doresc să își construiască o casă de vacanță, vilă, pensiune.
Zona este deosebita, de pe teren se poate admira masivul Piatra Craiului asa cum se poate vedea si din pozele de prezentare. Datorita acestui aspect zona este cautata de turistii veniti sa scape de aglomeratia si poluarea urbana, fapt confirmat de gradul ridicat de ocupare al pensiunilor din zona
În apropriere există firidă de curent electric datorită căruia veți beneficia de tot confortul modern cotidian (iluminat, încălzire electrică, obiecte electrocasnice, etc).
PUZ-ul este in lucru, urmand sa fie aprobat pentru toată zona având destinația construirii de case de vacanță, vile, pensiuni.

Împătimiții drumețiilor apreciază zona pentru numeroasele turistice care îi vor duce către Muchia Craiului, însă nu ratează nici celelalte monumente ale naturii ce se găsesc în zonă: izbucurile Fântânile Domnilor și Fântâna lui Botorog, La Zaplaz, Cerdacul Stânciului, Grota Stânciului, Peştera Dâmbovicioara, Prăpăstiile Zărneştilor, Moara Dracului sau Marele Grohotiş.
În 1938 zona devine arie naturală, urmând ca la finele secolului XX să fie declarată parc național.
Altitudinea maximă a Pietrei Craiului este atinsă în Vârful La Om, cunoscut și ca Piscul Baciului, având 2.238 m. Masivul are numeroase piscuri peste 2.000 de metri altitudine: Vf. Ascuțit, Vf. Țimbalul Mare, etc.
Bogăția în specii a Parcului Național Piatra Craiului este rezultatul condițiilor deosebit de variate pe care le oferă acesta dezvoltării lumii vegetale. Masivul adăpostește un număr mare de specii specifice protejate: garofița Pietrei Craiului, sângele voinicului, floarea de colț, bujorul de munte.
Peste 35 de specii endemice de nevetrebrate îmbogățesc cele 91 de specii noi pentru știință descoperite în Piatra Craiului. Peste 40% din cele 100 de mamifere din țara noastră trăiesc și în această zonă, Remarcăm prezența caprei negre și a râsului, două specii periclitate.
Nu rămâne decât să descoperiți singuri frumusețea zonei iar dacă vă va convinge veți alege cu siguranță acest teren pentru viitoarea casă de vacanță sau pensiune.

Preț 30 EURO/mp

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici