Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
3.500.000 eur Complex ”BRANDUȘA”- de vânzare | Valea Avrigului
Mall  •  1.800 m²  •  20 încăperi
Porumbacu De Sus, SB, Central
ieri, 07:10
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
99.900 eur Spatiu Comercial Mamaia Nord
Bloc de apartamente  •  60 m²
Mamaia Sat, CT, Central
azi, 17:36
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
799 eur VAND SPATIU COMERCIAL 300 MP, CENTRAL, DEJ
Centru comercial  •  300 m²
Dej, CJ, Central
azi, 15:57
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
599 eur VAND SPATIU COMERCIAL,2 GARAJE INCLUSE,600EUR/MP,DEJ
Casă/vilă  •  216 m²
Dej, CJ, Central
azi, 15:56
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare Spaţiu comercial, Central

Complex turistic ”BRANDUSA”- DE VANZARE | Valea Avrig...

3.500.001 eur
ID 3621645
Spaţii comerciale | 1800 m²
Porumbacu De Sus, Sibiu / Central
Zona Central
Suprafața utilă 1800 m²
Suprafaţă totală 2766 m²
An finalizare construcție 2007
Tip imobil Mall
Vitrină 20.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 20
Număr Grupuri Sanitare 19
Posibilitate parcare Nu

La 30 minute de Sibiu, sau 30 min de Transfăgărășan, se află Complexul turistic „Brândușa” de pe Valea Avrigului - Porumbacu de Jos, jud.Sibiu. Zona este recunoscută, ca destinație turistică, datorită obiectivelor de atracție turistică, cum ar: parcul de distracții "Dino Park", parcul de distracții "Brambura Park" (Casa Întoarsă), Castelul de Lut de pe Valea Zânelor, etc.
În perioada următoare, va fi amenajată pârtia de schi Poiana Neamțului cu o lungime de peste 2200 de metri, ceea ce va face ca această zonă să devină o destinație și mai atrăgătoare din punct de vedere turistic.
Proprietatea este perfectă dacă îți dorești să dezvolți o afacere în domeniul serviciilor turistice, un atu în plus fiind amplasarea acesteia într-un loc mirific de la poalele Munților Făgăraș.

Descriere ofertă:
Complexul se întinde pe o suprafață de 2 ha aflate în proprietate, iar alte 42 ha sunt deținute în baza unui contract de închiriere, care va fi transmisibil.
Complexul turistic are următoarea configurație:
Unități de cazare:
13 camere duble, 5 camere duble cu pat matrimonial și un apartament.
5 căsuțe de lemn, fiecare de 31 mp, prevăzute cu o cameră dublă, o baie și terasă acoperită. În zona căsuțelor de lemn este amenajat un părculeț de joacă pentru copii.
Salon de evenimente – construit, în 2017, în totalitate din bușteni, are o capacitate de 350 locuri, în care se pot organiza diferite evenimente, cum ar fi: nunți, botezuri, petreceri, întâlniri de afaceri, conferințe și team-building-uri, într-un mediu autentic, ferit de zgomotul orașului. Bucătăria care îl deservește este complet utilată.
Restaurant cu terasă acoperită cu o capacitate de 100 locuri, care în prezent funcționează doar pentru persoanele cazate, cu posibilitate de a funcționa că restaurant „À la carte” sau catering.
Piscina sezonieră oferă un plus de confort locației. Având dimensiuni generoase permite accesul a cca. 400 de persoane. Apa din piscină este încălzită cu ajutorul panourilor solare. O terasă de 300 de locuri și un bar oferă posibilitatea de a se servi mâncare de tip fast-food, lângă piscină. De asemenea, locul este dotat cu dușuri și două grupuri sanitare. Este locația ideală și pentru evenimente în aer liber.
Parcul de rulote se întinde pe o suprafață de 1 hectar. Există 18 parcele individuale pentru campare rulote/autorulote, cu posibilitatea de racordare individuală la energie electrică și apă.
Campingul are zonă de grătar și terasă în aer liber, și este dotat cu grupuri sanitare și dușuri.

Prețul poate fi achitat integral sau se acceptă plata unui avans de 50%, restul de preț putând fi achitat în rate pe o perioadă de 3 ani, dar numai cu garanție bancară.
De asemenea, vânzarea este condiționată de preluarea tuturor contractelor de prestări servicii existente deja pentru evenimentele în desfășurare pe anul 2024 până la momentul achiziției.

Pentru informații suplimentare vă oferim consiliere.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici