Vânzare

3 camere | 81 m²

Crangasi, Str. George Valsan, Bloc 2024, Bucatarie Mobilata

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

185.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 81 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 5

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 5

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Numărul de locuri de parcare 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Nou pe piata ! Apartament cu 3 camere in imobil 2024, finisat, bucatarie mobilata si utilata, 2 bai complet echipate. Exista posibilitatea achizitionarii a 2 locuri de parcare in subteran ( 2 locuri cu sistem Klaus ) la pretul de 15.000 euro. Preturile nu contin TVA, se vinde de catre persoana fizica neplatitoare de TVA ! 

Va prezint spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in cartierul Crangasi, pe strada George Valsan, intr-un imobil nou, finalizat anul acesta. Imobilul are regim mic de inaltime, s+p+5, dispune de lift si acces securizat. Constructia are structura din beton si este termoizolat la exterior. 

Apartamentul este situat la etajul 5, are suprafata totala de 88,3 mp, din care suprafata utila 80,7 mp si o terasa de 7,6 mp. Compartimentarea este foarte practica, avand camere spatioase si bine iluminate natural. Apartamentul are vedere pe trei laturi si este orientat spre Vest( living si un dormitor), Sud( 1 dormitor si 1 baie) si Nord (Bucataria si 1 baie ). 

Imobilul este predat in folosinta si liftul este functional. 

Apartamentul este complet finisat, dotat cu Tamplarie Pvc cu geam tripan marca Rehau Birlliant- Gama de superioara ( ferestre panoramice la living), parchet laminat in camere ( 12 mm), placi ceramice in hol, bai si terasa( import Spania), usi interioare moderne ( BellaCasa). Pentru incalzire, beneficiaza de centrala termica proprie( Ariston) iar toate utilitatile sunt contorizate individual.

Baile sunt complet amenajate, ambele au ferestre si sunt dotate cu obiecte sanitare moderne si echipate cu lavoare si baterii de calitate si mobilier Delta Studio, bazine toaleta incorporate ( sistem Geberit).  Baia principala este amenajata cu cada iar a doua baie este dotata cu cabina de dus. Fiecare dormitor are baie alaturi. 

Bucataria este mobilata si utilata, dotata cu plita, cuptor, hota, masina de spalat vase, toate incorporate ( noi si in garantie). Mobilierul de bucatarie este realizat pe comanda( MDF vopsit si frezat). 

Toate camerele sunt dotate cu corpuri de iluminat moderne. 


Zona este foarte linistita iar in apropiere sunt Hypermarket-uri ( Auchan), Supermarket Mega Image, Piata Crangasi, Metrou Crangasi, Parc Crangasi, acces la Tramvai 41. Pentru recreere, in imediata apropriere, langa Parcul Crangasi,  este promenada de la Lacul Morii, care a fost recent modernizata. 

Apartamentul este liber si disponibil imediat. Se vinde de catre presoana fizica neplatitoare de TVA. Pretul de 185.000 euro include apartamentul  asa cum se vede in fotografii cu bucataria mobilata/ bai echipate iar pretul pentru apartament cu cele doua parcari este 200.000 euro. Nu se percepe TVA ! 


Id intern: MA16203

Locație

Despre zona "Crangasi"

păreri exprimate de 304 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.0

Sănătate 6.6

Siguranță 7.8

Calitate aer 6.2

Curățenie 6.7

Zone verzi 8.0

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.8

Cultură 5.8

Educație 7.2

Sport 7.6

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.8

Nivel de trai 7.2

Magazine 8.4

Localuri 6.5

Parcări 5.0

Zgomot 6.7

Transport în comun

Transport în comun

8.7

Autobuz 8.7

Tramvai 8.8

Metrou 8.7

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihaela Anton

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare