Vânzare

5+ camere | 322 m²

Domnesti Clinceni Raul Sabar Vila Nobila/superba de Vanzare

Bucuresti-Ilfov / Domnesti
499.000 €

Rată estimată

11.188 Lei/lună

Avans (15%)

372.005 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 322 m²

Suprafață teren 500 m²

An finalizare construcție 2013

Stare proprietate Nouă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Bucurestii Vechi si Noi va propune spre achizitie o vila superba in localitatea Domnesti Clinceni, in imediata apropiere a raului Sabar, la o distanta de 40 de minute de centrul Capitalei si la doar 5 minute distanta fata de Centura Capitalei.

Vila impresionanta a fost edificata cu scopul clar destinat unei locuinte de familie statornice, neexistand gandul vreunui interes pecuniar. Investitia efectuata asupra vilei depaseste cu mult pretul solicitat. Ne dorim un viitor proprietar care sa merite aceasta vila si viceversa. 

Vila este dispusa astfel : parter, etaj si mansarda. Aceasta a fost tratata cu mare responsabilitate si seriozitate indeosebi in ceea ce priveste soliditatea casei:

– structură din beton armat în cadre și grinzi pe radier general, zidărie exterioară și compartimentări din cărămidă tip porotherm, învelitoare tablă ondulată.

Imobilul cu iz nobil este compus din : cinci camere, cinci grupuri sanitare generoase, o bucatarie spatioasa, loc de luat masa, trei holuri, doua dressinguri, doua spatii pentru depozitare, un garaj, o terasa, un spatiu multifunctional imperial ca aspect si suprafata, trei balcoane, un foisor bine gandit, practic si un teren in suprafata de 500 mp.

Finisajele folsosite fac parte din gama premium si indiferent de eventualele critici care pot aparea in urma unei vizionari la fata locului, vila se apropie de perfectiunea unei constructii realizate cu suflet si eforturi financiare semnificative.

Confortul este dat nu numai de spațiul intern locativ destul de amplu, caracterizat prin suprafețe vitrate generoase și înălțimea camerelor, dar și de cel exterior – foișorul utilat, curtea generoasă, grădina frumos amenajată în care întâlnești diferite specii de conifere, arbuști ornamentali, hortensii, trandafiri, magnolii, lavandă, 2 pomi fructiferi, 1 falnic stejar, câteva specii de brazi, arțar japonez. 
Toate acestea sporesc farmecul acestui loc și adaugă un plus de valoare în posibilitatea de recreere în aerul curat al naturii.

Locuinta dispune de toate utilitățile necesare unui nivel de confort sporit beneficiind de curent, gaz, apă, canalizare , centrală termică, sistem de supraveghere interior și exterior, sistem de alarmă, sistem de irigații grădină, generator, telecomandă poartă alarmă auto.
	În jurul proprietății s-a dezvoltat un mic cartier, zona nu este aglomerată, aleile sunt largi, asfaltate și iluminate.

În zona de parter care se întinde pe o suprafață de 157 mp,  se regasesc finisaje de calitate care îmbracă subtile note de rafinament. Zonele vitrate, pereții acoperiți cu vopsea decorativă, șemineul funcțional pe lemne, piatra naturală, toate aceste elemente împletite cu frumusețea și căldura lemnului din mobilier, întregesc un tablou care îmbie spre pace și armonie.

	 La etajul 1, compartimentarea a fost realizată cu scopul de a oferi intimitatea și utilitatea necesară oricărei familii, cele 3 dormitoare existente beneficiază de baie proprie (cu cadă) și de propria terasă.	

	 Mansarda, al cărui spațiu este generos, dispune de de 3 camere prevăzute cu 6 ferestre Velux, 1 dormitor cu baie proprie, un spațiu de depozitare, un șemineu pe lemne încastrat într-un perete de piatră naturală, grinzi din lemn natural, la care se adaugă un spațiu de zi deschis care poate fi amenajat ca spațiu de lucru, zonă de birou sau loc de joacă pentru copii. De mentionat este faptul că  acest  spatiu poate suporta o nouă recompartimentare.

  De asemenea, superba vila beneficiaza de utilitati generale : De asemenea, superba vila beneficiaza de utilitati generale :

 - curent, apă, gaze, canalizare, telefonie;
 - sistem încălzire: centrală proprie;
 - climatizare : aer condiționat – 3 unități Daikin;
 - accesinternet :fibră optică wireless;

 Si de dotarile aferente : 
 - foișor (cu o suprafață generoasă), utilat și mobilat;
 - grădină amenajată;
 - mobilier grădină;
 - spații de depozitare externe;
 - contorizare;
 - stație de dedurizare si purificare a apei;
 - generator de curent automat 10 KVA, pornire automată.
 - sistem de irigații;
 - sistem de supraveghere și monitorizare (internă și externă);
 - carport;
 - telecomandă poartă auto;
- video interfon;
 - 2 șeminee funcționale  alimentate cu lemne (parter  și  mansarda)
  - scară interioară;
 - bucătărie complet utilată;
 - electrocasnice complete;

  Dar si de finisaje cu mult bun gust :
 - ușă intrare metalică;
 - ferestre cu geam termopan  PVC (cu inserții);
 - scară interioară din lemn;
 - podele: parchet, gresie;
 - uși interior din lemn;
 - izolații termice;
 - pereți vopsea lavabilă, decorativă;

   Cateva detalii despre zonă :
 - amenajare străzi asfaltate;
 - iluminat stradal;
- mijloace de transport in comun la 2 minute (acces în oraș);
 - grădinită la max 5 minute (mers pe jos);
 - magazine, market Mega, Lidl, La 2 pași, Profi  la cîteva minute distanță;

 Casa de la râu îți oferă perspectiva de a trăi în confort, într-un cadru natural și liniștit, reprezentând un loc pe care îl poți numi, cu ușurinta ACASA!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Valentin Florea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare