Vânzare

310 m²

Dorobanti I Floreasca - Cladire de birouri

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

1.400.000 €

Specificații

Suprafața utilă 310 m²

Suprafață totală 292 m

An finalizare construcție 2007

Înălțime spațiu 0 m

Număr încăperi 10

Tip imobil Clădire mixtă

Stadiu construcție Finalizat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Nu include TVA Nu

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REC3000896 SVN Residentialist Floreasca va propune spre vanzare o cladire de birouri situata in zona Floreasca, intre Calea Floreasca si Calea Dorobanti.

Cladirea este compusa din S+P+E+M, are o suprafata construita de 370 mp si a fost edificata in anul 2007, pe un teren cu suprafata de 291 mp.

Structura de rezistenta este facuta din stalpi si grinzi de beton armat, cu compartimantari interioare de caramida si rigips si inchideri exterioare din sticla.

Cladirea este dotata cu centrala termica proprie, sistem de climatizare si aer conditionat, monitoarizare video, sistem de alarma si este finisata cu materiale de foarte buna calitate: parchet din lemn, usi de sticla, marmura.

Pentru mai multe informatii sau pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati. Ansambluri rezidenИ›iale exclusiviste Г®n DorobanИ›i

Calea DorobanИ›i este una dintre cele mai vechi strДѓzi din BucureИ™ti. Aceasta traverseazДѓ cartierul omonim, situat Г®n centrul capitalei, Г®n Sectorul 1.

Zona DorobanИ›i dДѓ tonul Г®n materie de ansambluri rezidenИ›iale noi, cu finisaje moderne. ГЋnvecinГўndu-se la sud cu altДѓ zonДѓ de referinИ›Дѓ a BucureИ™tiului, PiaИ›a RomanДѓ, la nord cu cartierul PrimДѓverii, la est cu Calea Floreasca И™i la vest cu bulevardul Aviatorilor, zona DorobanИ›i este una dintre cele mai luxoase zone din BucureИ™ti.

DorobanИ›i, o zonДѓ selectДѓ Г®n inima capitalei

Cei care-И™i doresc sДѓ fie rezidenИ›i Г®n DorobanИ›i, se pot bucura de priveliИ™tea pe care o oferДѓ Parcul Floreasca, avГўnd un loc de joacДѓ special pentru copii. ГЋn acest parc se regДѓseИ™te И™i o piscinДѓ amenajatДѓ pentru relaxarea И™i petrecerea timpului liber. Un alt parc din zona DorobanИ›i este Parcul George CДѓlinescu.

ГЋn aceastДѓ zonДѓ se regДѓseИ™te complexul comercial Mario Plaza Shopping Center. Se regДѓsesc de asemea И™coli, grДѓdiniИ›e И™i clinici private.

ГЋn DorobanИ›i se circulДѓ uИ™or cu ajutorul transportului Г®n comun. SpaИ›iul este tranzitat  de autobuze, inclusi de o linie specialДѓ care ajunge la aeroportul Otopeni; accesul este rapid И™i datoritДѓ liniilor de metrou, magistralele 1 Еџi 2. Astfel, centrul oraИ™ului BucureИ™ti devine accesibil.

Locație

Despre zona "Dorobanti"

păreri exprimate de 53 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.8

Sănătate 8.5

Siguranță 8.5

Calitate aer 6.2

Curățenie 7.7

Zone verzi 8.0

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.5

Cultură 6.7

Educație 8.2

Sport 7.6

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.0

Nivel de trai 7.8

Magazine 7.5

Localuri 8.5

Parcări 4.5

Zgomot 6.7

Transport în comun

Transport în comun

8.2

Autobuz 9.0

Tramvai 7.7

Metrou 8.1

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andrei Haiduc

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare